Міла Сивацька: заручення, контрабандна косметика та вплив москви

Міла Сивацька: заручення, контрабандна косметика та вплив москви

У новому теплому подкасті GlosterFM гостею стала Міла Сивацька. Обговорили заручення під обстрілами, контрабандну косметику, корупцію в бізнесі та відносини з суворими батьками. Про роботу в росії, колег з москви та допит у МВС.

Міла Сивацька про роботу в росії

Останні місяці я рефлексувала про те, як взагалі так вийшло, що в моїй школі, у моєму класі тільки одна людина розмовляла українською мовою. Також я думала про те, як взагалі, проживши в Києві, могла потрапити під вплив якоїсь пропаганди та не бачити на той момент очевидних речей. Виховували комплекс меншовартості, що там буде завжди крутіше. Повертаючись до мови, хоч я все ще іноді розмовляю російською, я розумію, що після цього ми точно маємо зробити і культурну, і мовну, яку завгодно сепарацію.

Діана: «А чи відчувала ти до себе якусь зверхність, про те, що ти з України?»

Міла: «Були якісь жарти на кшталт «ти хохлячка», але я дуже змінилася за останній рік, що зараз в мене так багато запитань, що було правдою, чи це все я собі вимальовувала цей чарівний світ і що це звучало нормально».

Діана: «Всі жарти про хохлів сприймалися, як звичайні речі, так?»

Міла: «Так»

Діана: «А чи є якісь колеги, які підтримали тебе?»

Міла: «Так є. Багато хто написав «Як ти?», але через місяць всі просто продовжили жити своїм життям хтось у Турцію, хтось на Мальдіви. Мені просто ні про що розмовляти з цими людьми, ми з різних всесвітів. Звичайно, є колеги, які підтримали мене, наприклад мій агент, ми розмовляли за 4 години до війни. Також є дівчинка Ліза Кононова, акторка серіалу «Гранд», вона єдина людина, якій не потрібно було щось пояснювати».

Відносини з суворими батьками 

Починаючи з того часу, як я їздила на роботу надовго в іншу країну, взагалі в мене зникла така історія, що хтось мені каже, що потрібно робити, також після того, як я пішла до психолога, десь півтора року тому, мені здається відбулась якась повна сепарація від батьків. Я не відчуваю ніякого тиску зі сторони батьків, а психотерапія допомогла мені навчитися відбудовувати свої кордони та спокійно їх відстоювати.

Діана: «При цьому дуже класно, на скільки я знаю, ти своїм батькам купила квартиру ще до війни. В росії чи в Україні?»

Міла: «В Україні»

Діана: «Яка ти молодець»

Міла: «Я собою пишаюсь»

Діана: «А сама ти знімаєш чи теж купила?»

Міла: «Ми знімали раніше, але тепер вже ні»

Діана: «Вітаю вас»

Міла: «Мені хотілося віддячити їм та здійснити мамину мрію про гардеробну кімнату»

Освідчення під час обстрілів 

Діана: «Хочу поставити тобі питання про освідчення під час обстрілів, як це взагалі можливо, коли летять дрони?»

Міла: «Він зробив пропозицію у 00:00, а дрони полетіли через 15 хвилин. Було дуже гучно, біля нас в готель прилетіло, це було реально страшно. Я здогадувалася, що може таке бути, бо ми говорили про це незадовго, тому для мене це було очікувано. Останній рік сильно нас змінив, наші відносини також. Я була дуже щаслива, ми сидимо в коридорі, чуємо всі ці звуки, а я дивлюсь на каблучку»

Діана: «Чи буде весілля взагалі?»

Міла: «Так я хочу весілля, мій партнер не дуже, але я хочу його на березі моря у Криму. Можливо, ми зробимо розпис раніше, але мені хотілося б, щоб всі повернулися, щоб не було комендантської години, щоб в цей момент не гинули хлопці та дівчата, і ми зіграли весілля. Хочу аби цей день був особливий»

Діана: «Тобто ти не хочеш грати весілля поки в країні війна?»

Міла: «Так»

Б’юті бізнес під час війни

Все залишилось так само, окрім генератора, який з’явився. Головне, що заважає зараз, ми не можемо планувати і ризикувати великими інвестиціями, також всі розмови з іноземцями це просто випрошування товару, а у відповідь вони не завжди згодні доставляти товар, бо війна. Великі бренди, які хочуть в Україну, поки обирають позицію «у вас війна». Але є чудові показники, я не приховую, що наш магазин є топовим, бо дівчата почали більше купувати косметики, навіть в період, коли ми не працювали, такі шалені були купівлі, ніби дівчатам здається, що треба, аби був запас доглядової косметики. Також контрабандні магазини зараз себе дуже добре почувають, бо майже немає іноземної крутої декоративної косметики, тому попит на неї дуже великий, і ми робимо все для того, аби нам робили постачання іноземці.


Читати також