19-03-2023 Розваги 947

Новини кіно за тиждень. 19 березня 2023

Новини кіно за тиждень. 19 березня 2023

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Вийшов новий трейлер комедії "Ренфілд"

У Мережі став доступний новий тизер фільму «Ренфілд» з Ніколасом Голтом та Ніколасом Кейджем у ролі Дракули. Комедія вийде у міжнародний прокат 14 квітня.

Сюжет стрічки розвивається навколо помічника графа Дракули Ренфілда (Голт), якому набридло принизливе ставлення роботодавця. Він вирішує виправити ситуацію і перестати допомагати Дракулі, знову ставши людиною, проте зробити це буде не так просто.

Режисером картини виступив Кріс МакКей (Війна завтрашнього дня). У фільмі також знімалися Аквафіна та Бен Шварц.

Дженніфер Лопес зіграє у спортивній драмі від Аффлека та Деймона

Нестримний

Компанія Бена Аффлека та Метта Деймона Artists Equity готує новий проект «Нестримний» (Unstoppable). Одну з головних ролей у ньому виконає поп-співачка та дружина Аффлека Дженніфер Лопес.

Драма розповість про досягнення рестлера Ентоні Роблса, чия інвалідність (відсутність ноги) не завадила здобути чемпіонство країни. Кого конкретно зіграє Лопес, невідомо.

Режисером виступить монтажер Біллі Голденберг («Арго», «Тридцять хвилин по півночі»), для якого фільм стане дебютом у професії. Точна дата релізу не повідомляється.

Лопес нещодавно з'являлася на екранах у комедії «Моє піратське весілля». У травні за її участю на Netflix вийде екшн-трилер "Мати". Аффлек і Деймон з'являться у спортивній драмеді «Air», чий реліз у Штатах заплановано на 5 квітня.

Вийшов трейлер нового мультфільму DreamWorks «Рубі Гіллман, підліток-кракен»

У Мережі став доступний трейлер нового анімаційного проекту студій DreamWorks Animation та Universal "Рубі Гіллман, підліток-кракен". Реліз у міжнародному прокаті заплановано на 30 червня.

Сюжет розвивається навколо 16-річної кракенки Рубі, яка живе в підводному світі і майже не спілкується з однолітками, хоча дуже цього хоче. Раптом вона дізнається, що є спадкоємицею престолу королівства кракенів, який має перейти до неї від її бабусі.

Героїв мультфільму озвучили Лана Кондор, Тоні Коллетт, Джейн Фонда, Колман Домінго та ін. Режисером виступив Кірк Де Мікко («Сімейка Крудсів»).

Біллі Айліш дебютувала як актриса

Біллі Айліш

Поп-співачка Біллі Айліш вперше з'явилася на екрані актрисою. Лауреат премій «Оскар» та «Греммі» виконала одну з гостьових ролей у новому серіалі «Рой» стрім-сервісу Amazon Prime Video.

Про дебют Айліша стало відомо з рецензій видань TIME та Telegraph. "Рой" отримав позитивну реакцію від критиків: рейтинг на сайті-агрегаторі Rotten Tomatoes склав 79%, на Metacritic - 70 балів зі 100.

Одним із творців серіалу виступив Дональд Гловер («Атланта»). Сюжет розповідає про дівчину Дре і її одержимість своєю сестрою Маріссою, яка є поп-зіркою-початківцем з великою фанатською базою.

Головні ролі у проекті зіграли Домінік Фішбек («Іуда і чорний месія») та Хлої Бейлі. Усі сім серій шоу з'являться на Prime Video 17 березня.

Офіційно: Ґільєрмо дель Торо поставить "Франкенштейна" для Netflix

Гільєрмо дель Торо поставить Франкенштейна

Deadline ексклюзивно повідомив про роботу мексиканського режисера Гільєрмо дель Торо над новою екранізацією "Франкенштейна". Головні ролі виконають Оскар Айзек, Ендрю Гарфілд та Міа Гот.

Вперше про проект стало відомо у 2014 році. За даними джерела, дель Торо продовжує роботу над сценарієм. Триразовий лауреат «Оскара» вже зустрівся з кожним актором, і кожен з них погодився на зйомки.

Оригінальний роман Мері Шеллі був опублікований в 1818 і розповідав про доктора Франкенштейна, який збирав з фрагментів померлих тіл подобу людини. В результаті його нова Істота набуває власної свідомості і починає загрожувати господареві.

За чутками, Айзеку відійде роль лікаря, Гарфілд втілить чудовисько, а Гот зіграє кохану Франкенштейна. Точна дата релізу фільму не повідомляється.

Меттью Мак-Конагей та Вуді Гаррельсон зіграють самих себе в комедійному серіалі

Меттью Мак-Конагей та Вуді Гаррельсон

ЗМІ повідомляють про новий спільний проект зірок «Справжнього детектива» Меттью Мак-Конагей та Вуді Гаррельсона. Актори втілять самих себе у новому комедійному шоу стрім-сервісу Apple TV+.

За сюжетом Вуді з сім'єю приїжджає пожити деякий час на ранчо Меттью. Згодом ситуація загострюється, а на поверхню виходять старі образи. Автором десятисерійного шоу виступить Девід Вест Рід ("Шітс Крік", "Пророцтво").

Мак-Конагей та Гаррельсон також спродюсують серіал разом зі студією Skydance.

Десятий фільм Квентіна Тарантіно отримав назву «Кінокритик»

Кінокритик Тарантіно

The Hollywood Reporter ексклюзивно повідомив деталі десятого (і, ймовірно, фінального) фільму Квентіна Тарантіно. Стрічка носитиме назву «Кінокритик» (The Movie Critic), а її зйомки стартують цієї осені.

Дія розгорнеться у 1970-х роках у Лос-Анджелесі. Сюжет зосередиться на героїні-жінці. Джерело зазначає, що проект може стати неофіційним байопіком кінокритикеси Полін Кейл, однією з найвпливовіших у професії, яка також консультувала студію Paramount щодо створення фільмів наприкінці 1970-х. Сам Тарантіно неодноразово підкреслював, що є шанувальником творчості Кейл.

Хто виконає головну роль, невідомо. Останній на сьогоднішній день фільм постановника «Одного разу в… Голлівуді» виходив у 2019 році, зібрав у світовому прокаті 377 млн доларів та отримав два «Оскари». Паралельно Тарантіно планував поставити міні-серіал та розпочати його зйомки цього року.

Оскар Айзек зіграє письменника Курта Воннеґута у серіалі Amazon

Оскар Айзек Воннегут

Variety повідомляє про кастинг Оскара Айзека у новий серіал Helltown (пер. Пекельне місто) стрім-сервісу Amazon Prime Video. Айзеку дістанеться головна роль культового письменника Курта Воннеґута, який розслідує вбивство двох жінок.

В основу шоу покладено однойменний роман Кейсі Шерман. Шоу простежить за Воннеґутом у 1969 році, ще до приходу його популярності. Він працює автомеханіком і виховує п'ятьох дітей, поки не дізнається про вбивство, стаючи одержимим його розгадкою.

Серіал очолить режисер Едвард Бергер (На Західному фронті без змін, Патрік Мелроуз). Творцем шоу виступить один із співавторів «Поділу» Мохамед Ель Масрі. Продюсерські обов'язки візьме він Роберт Дауні мл. Загалом в «Пекельному місті» заплановано вісім серій. Точна дата релізу не повідомляється.

Воннеґут відомий завдяки романам «Бійня номер п'ять, або Хрестовий похід дітей», «Сніданок для чемпіонів», «Колиска для кішки» та ін.

«Останні з нас» отримають більше двох сезонів

Останні з нас

Постапокаліптична драма HBO «Останні з нас» буде продовжена після двох сезонів. Про це заявили творці серіалу Ніл Дракманн та Крейґ Мезін.

В інтерв'ю GQ шоуранери наголосили, що не хочуть зупинятися на двох сезонах. За словами Дракманна, "буде більше одного сезону", після чого Мезін додав, що планується "кілька" продовжень.

Фінальна серія першого сезону "Останніх з нас" вже доступна на HBO. Головні ролі у серіалі виконали Педро Паскаль та Белла Ремсі. В основу покладено однойменну відеогру 2013 року.


Читати також