16-03-2023 Розваги 483

Найкращі книги від корейських авторів

Найкращі книги від корейських авторів

Корейські романи є блискучою художньою роботою. Кінцівка в таких творах настільки непередбачувана, що ви її ніколи не забудете. Ми зібрали найяскравіші та найбурхливіші книги в нашій добірці.

Ліс зниклих дів

Джун Гер

Ліс зниклих дів Джун Гер

За двадцять років детективної роботи Мін Джіу розкрив безліч злочинів, крім тієї самої «лісової справи». Тоді біля підніжжя скелі знайшли тіло дівчини на ім'я Сохен, але розслідування так і не провели. У той же час безвісти зникли обидві дочки детектива, Хвані та Меволь. Пізніше дівчаток знайшли: живими, щоправда, непритомними. Можливо, вони і є єдиними свідками страшного злочину.

Розірване павутиння

Лорі М. Лі

Розірване павутиння Лорі М. Лі

Сірша вирушає у небезпечну подорож до столиці ворожої держави. Щоб здолати свого головного ворога, їй доведеться знайти джерело магічних сил. Вона готова наразити себе на небезпеку і нарешті виконати призначення згубниці душ.

Мовчання кісток

Джун Гер

У творі переплетено політику, історію трагічного кохання, зради, елементи традиційного корейського фольклору. Ідеально для шанувальників творчості Керрі Маніскалко («Полювання на Джека-потрошителя») та Рене Ахдіє («Красуня»).

Незбагненна ніч, нерозгаданий день

Пе Суа

Незбагненна ніч, нерозгаданий день Пе Суа

Перед вами справжня сюрреалістична головоломка, яка сподобається шанувальникам творчості Лінча і змусить сумніватися в реальності того, що відбувається навколо. Це захоплююча і міфічна мандрівка по хитросплетінням корейського суспільства.

Остання історія Міни Лі

Ненсі Чжуон Кім

Остання історія Міни Лі Ненсі Чжуон Кім

Це захоплююча історія про те, де родини ховають секрети та про те, що буде, якщо ці секрети розкопати. Це історія матері та дочки, які все життя намагалися зрозуміти один одного. Це історія двох жінок, котрі хотіли бути щасливими. Автор досліджує значення сім'ї, дому та мови.

K-pop: за лаштунками мрії

Стефан Лі

K-pop: за лаштунками мрії Стефан Лі

Чи подобається K-pop? Любите K-pop? Ця історія про те, як звичайні підлітки проходять навчання, щоб здійснити свою мрію. Шанувальник ви цього напряму чи ні? Це не має значення, тому що читати цю книгу — задоволення від початку до кінця.

Єдина дитина

Со Міе

Єдина дитина Со Міе

Абсолютний бестселер у Південній Кореї. Вбивцями народжуються чи стають? Цей трилер - пронизлива ілюстрація процесів психологічного розкладання в сім'ї, коли невинна дитина розбещується жорстокістю та байдужістю дорослих. Написано з такою достовірною винахідливістю, що в кінці читач втрачає мову.

Річка у темряві. Моя втеча з Північної Кореї

Масадзі Ісікава

Річка у темряві. Моя втеча з Північної Кореї Масадзі Ісікава

Несамовито правдива історія людини, яка зуміла вирватися з Північної Кореї на батьківщину. Виразні картини земного пекла, де східний деспотизм сплавився із соціальною утопією. Доля непокореного і того, хто переміг.


Читати також