12-03-2023 Розваги 466

Історії, які шокували світ

Історії, які шокували світ

Життя деяких людей нагадує гостросюжетний фільм. Герої зіштовхуються зі страшними природними катастрофами, вириваються з рук запеклих злочинців і справляються зі складними випробуваннями. Знайомимо вас із книгами, що ґрунтуються на реальних подіях, від яких захоплює дух.

Дружина серійного вбивці

Еліс Гантер

Дружина серійного вбивці Еліс Гантер

Подружжя Бет і Том Гардкасл давно викликає заздрість у всієї округи - ідеальний шлюб, ідеальний будинок, ідеальна сім'я. Їхня дворічна донька — просто краса. Вони щасливі, і ніщо не віщує біди...

Доктор Яд. Про того, хто тихо вбивав молодих жінок, поки всі боялися Джека-потрошителя

Дін Джобб

Доктор Яд

Жахливий кримінальний трилер про забутого безумця, настільки ж підступного і злісного, як Джек-потрошитель. Дін Джобб поєднує наукові факти із захоплюючою розповіддю, через яку страшно спати вночі. Попередження: читайте при увімкненому світлі.

Таємниця пацієнта

Лорет Енн Dайт

Таємниця пацієнта Лорет Енн Dайт

Коли до міста приїжджає розкута Арвен та її шістнадцятирічний син, секрети місцевих жителів одразу опиняються під загрозою. Тому що Арвен знає своїх нових сусідів набагато краще, ніж вони думають.

І тут трапляється вбивство. Все до цього йшло.

Той, хто бореться з монстрами

Роберт К. Ресслер, Том Шахтман

Той, хто бореться з монстрами Роберт К. Ресслер, Том Шахтман

Зіткнувшись віч-на-віч із найстрашнішими вбивцями Америки, агент ФБР Роберт К. Ресслер навчився розпізнавати невідомих монстрів, які ходять серед нас, і садити їх у в'язницю. Він використовував докази на місці злочину і складав психологічні портрети вбивць - від жертв, яких вони обирають, до способу вбивства і часто вельми гротескних сувенірів, які вони забирають у жертв.

Наглядачі маяка

Емма Стоунекс

Наглядачі маяка Емма Стоунекс

Містична історія, яку досі так і не розкрито. Корнуолл, 1972 троє доглядачів зникли з маяка, але як якщо всі двері та вікна були зачинені? За двадцять років таємницю маяка вирішує розкрити місцевий письменник. Він звертається до Гелен, Джіні та Мішель, дружин зниклих. Але чи зможе чоловік дізнатися правду?

Флоренс Адлер плаває вічно

Рейчел Бінленд

Florence Adler swims forever  Rachel Beanland

Історія розповідає про сім'ю з Атлантік-Сіті. Естер і Джозеф Адлери переїжджають у маленьку квартирку над своєю пекарнею, де виховувалися і їх дві дочки. Фанні переживає непросту вагітність, а Флоренс готується переплисти Ла-Манш. Нещасний випадок, що стався з Флоренсом, втягує всю родину в павутиння таємниць і брехні — і всі домовляються, що дівчина... плаватиме вічно.

Елегія Гіллбіллі

Джей Ді Венс

Elegia Gillbilly JD Vance

Світовий бестселер і найбільш обговорювана книга Америки. Сімейна сага стала сценарієм для фільму компанії Netflix.

Джей Ді Венс народився у бідній родині іммігрантів. Незважаючи на бідність, він зміг отримати диплом Єльського університету та стати керівником провідної компанії у Силіконовій долині. Його життя – це не історія запаморочливого успіху, а пронизлива розповідь про сім'ю, кохання та підтримку, які допомагають людям навіть у найбезнадійніших ситуаціях.

Диявол у Білому місті

Ерік Ларсон

Диявол у Білому місті Ерік Ларсон

Бестселер New York Times та лауреат 11 літературних премій. Книга розповідає про першого американського серійного вбивцю – доктора Голмса. Наприкінці XIX століття в Чикаго він був власником зловісного готелю з лабіринтами та кімнатами без вікон. Пізніше під час огляду будинку виявили: особистий крематорій, різні знаряддя тортур і останки десятків зниклих туристів. Найближчим часом планується екранізація цієї страшної історії. Права на зйомки фільму має Леонардо Ді Капріо.

Я їм тишу ложками

Майкл Фінкель

Я їм тишу ложками Майкл Фінкель

Історія останнього справжнього самітника наших днів. Крістофер Найт у 20 років пішов із дому, щоб оселитися в глухому лісі серед рослин та тварин. 27 років він прожив пустельником і розробив власну систему виживання. Найт навчився розкривати замки будь-якої складності, крав у найближчих будинках продукти та книги відомих авторів. Коли чоловіка упіймали, він розповів свою історію лише одній людині, і більше ніколи не давав інтерв'ю.


Читати також