05-03-2023 Розваги 1382

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 05.03.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 05.03.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Супер Майк: Останній танець / Magic Mike's Last Dance

Колишній стриптизер Майк (Ченнінг Татум) втратив меблевий бізнес через пандемію COVID і тепер підробляє барменом. На благодійній вечірці його помічає багата Максандра (Сальма Гайєк). Вона дізнається про минуле Майка і просить станцювати одного разу спеціально для неї. Герой погоджується. Далі – іскра, буря, божевілля. І ось уже Майк опиняється у Лондоні, де Максандра призначає його режисером у престижному театрі. Заклад раніше належав чоловікові жінки, з яким вони перебувають у стані болісного та тривалого розлучення. Тепер Максандра хоче показати середній палець догори чоловіку, а заразом подарувати дівчат Лондона виставою, яку публіка точно не забуде.

Мій жахливий сусід / A Man Called Otto

Педантичний літній вдівець Отто почав все частіше думати про смерть. Герой має переглянути звички і відкрити зміни, знайшовши друзів в особі нових сусідів.

Пальми та лінії електропередач / Palm Trees and Power Lines

17-річна Лея вступає у відносини з Томом, який удвічі старший за неї. У чоловікові героїня бачить вирішення своїх проблем, проте справжні наміри коханця набагато небезпечніші та непередбачуваніші.

Психопат / Sans peur

У Ілона біполярний розлад і, незважаючи на це, його жорстокий батько, голова мафії, змушує його вчиняти криваві злочини. Молода людина готова зробити все, щоб догодити батькові. Кожна дія має наслідки, за все доводиться платити, і незабаром ланцюжок подій та злочинів призводить до несподіваних шокуючих жертв.

Емілі / Emily

Своєрідна Емілі Бронте майже не залишає родовий маєток у Йоркширі. Вона живе у світі сумних мрій, обожнює брата Бренуелла, терпить заступництво старшої сестри Шарлотти. Якось їхній будинок приймає постояльця — чарівного вікарія Вільяма Вейтмана. Емілі закохується в нього, переживаючи миті таємної пристрасті, бунт, злети та падіння. Відмовляючись жити з огляду на інших, вона кидає виклик собі та коханому.

Цікавий ресторатор: Сезон барбекю / Grilling Season: A Curious Caterer Mystery

Ресторатор Голді Беррі поєднується з детективом Томом Шульцем, коли вбито рієлтора. Між ними зав'язується особисте та професійне суперництво, але незабаром детективи розуміють, що злочинець ближче, ніж очікувалося.

Я - безодня / Io sono l'abisso

На околицях озера Комо за десять років пропало дев'ять жінок схожої зовнішності. На його березі знаходять руку невідомої, а цього ж дня смітник рятує дівчину, що тоне, з фіолетовим чубчиком. Як пов'язані всі ці події? Жінка, яка називає себе Мисливцем на мух, вирушає на пошуки серійного вбивці.

Пам'ять води / Veden vartija / Memory of Water

У цій антиутопічній літературній адаптації відважна молода жінка бореться за прісну воду в Скандинавському союзі, області, яка висохла через екологічну катастрофу та репресивний військовий уряд.

Тихий ліс / Schweigend steht der Wald

Коли Ані Грімм було вісім років, у лісовій гущі Верхнього Пфальця під час прогулянки безвісти зник її батько. Через цю трагедію вона виросла замкнутою і меланхолійною, але має неймовірний дар «читати» рослинність і ґрунтові шари. Через 20 років у рамках навчального стажування вона опиняється в тому самому місці, де востаннє бачила батька. Озброївшись буровими штангами та приладами для хімічного аналізу, вона приступає до роботи, але несподівано з'являється чоловік із дробовиком. Він та інші мешканці найближчого села вимагають, щоб дівчина поїхала. Дивні зразки ґрунту підказують Ані, що це якось пов'язано зі зникненням, а цей тихий ліс приховує безліч страшних злочинів.


Читати також