Співачка Impray презентує прем’єру пісні Лікар сказав

Співачка Impray презентує прем’єру пісні Лікар сказав

Співачка Impray започатковує та відкриває нові горизонти завдяки релізу нової пісні “Лікар сказав” для розвитку української музики. Новаторка у популяризації sad-pop і dark-pop музики в Україні. Нова композиція співачки пробуджує кожного слухача відшукати нові сенси саме для себе. Головною метою пісні “Лікар сказав” є - прийняття себе, своїх емоції та почуттів, досліджування себе.

Спостерігаючи за трансформацією героїні у пісні “Лікар сказав”, прототипом якої є сама співачка, ми можемо простежити як вона приходить до усвідомлення та прийняття реальності.

Артистка коментує це так:“ Тут справа більше у прийнятті себе, своїх емоцій та почуттів. Коли ви можете контактувати з ними екологічно. Вона приймає, що сама та розуміє чому. Мені знадобилось багато часу, щоб прийняти любов. Прийняти свої почуття до іншої людини, хоч і не бачу в цих почуттях сенсу. Це частина мене, як родинка на щоці. Хоча я і досі іноді борюсь з почуттями, за звичкою”.

Також співачка ділиться з нами досвідом написання пісні “Лікар сказав”:

“ Справа в тому, що я вже роки 3 кохаю людину з якою не можу бути. Я думала, що просто залежна від нього. Мені здавалось, що це ненормально так жадати бути з людиною, так сумувати за нею. Але виявилось, що саме так проявляється моє кохання. Цією піснею я хочу показати,що з невзаємною любов'ю можна жити і жити класно, якщо не чинити їй опір”.

Ще змалечку Impray хотіла стати артисткою, вона любила усе пов’язане зі сценою - танці, співи. Головне, що вона зрозуміла, сцена належить тільки їй, а всі навколо її запрошені гості. Але з часом це бачення розбилось склом у середину. Impray боялася так, наче її виводили до тигрів у клітку. Але дівчина активно почала працювати над цим. Вона не хоче, щоб ілюзорний страх зіпсував її мрії, цілі та життя.

 Повноцінну пісню Impray написала у 14 років, але перший запис відбувся, коли виконавиці виповнилось 19 років. Impray працювала у найрізноманітніших сферах, де вона абр має диплом, або завершені курси. Але дійсно собою дівчина відчуває себе тільки тоді, коли займається музикою.

Особливістю співачки є те, що вона має синестезію або кольоровий слух, це дуже рідкісне явище, завдяки якому почуті звуки автоматично викликають кольорові образи. Нову пісню виконавиця відчуває у фіолетово-синьому кольорі. Пісня "Лікар сказав" - це про серйозність, тривогу, розпач, розслаблення та задоволення, можливо навіть ейфорію.

За словами співачки Impray у майбутньому вона хоче стати авторитетом у суспільстві, щоб нести позитивні думки у маси та позитивно впливати та розвивати суспільство. Дівчина хоче щоб від прослуховування її пісень люди відчували різні емоції, виконавиця говорить про це так: “ Хтось поплаче, хтось розкриється, хтось нарешті заспокоїться, а хтось просто буде танцювати, і ні про що не думати”.

Текст пісні “Лікар сказав”:

Лікар сказав..

Сказав…

Лікар сказав…

Сказав…

Лікар сказав, що я не хворію.

Але чомусь постійно я млію

Від очей твоїх.

Спокуса й справжній гріх.

В мене з’явились дивні симптоми.

Кожен день відчуваю втому

Від думок одних.

Краще б ти з них зник (краще б ти зник)

Я, я хворію…

Я, я хворію…

Я, я хворію на любов

До тебе.

Я, я хворію…

Я, я хворію…

Я, я хворію на любов

До тебе.

(програш)

Лікар сказав, що любов не лікують.

Але я знаю, що він мене дурить.

І я млі-ію

Від тебе млі-ію (ха-а-а)

Досить шукать собі виправдання.

Намагалась замінити, як вбрання.

Але ні…

Ти в кожному сні!

Ця любов тече в мені

І я тепер рахую дні.

Але тобі це все одно

І я… Сама відповідно.

Я, я хворію

Я, я хворію

Я, я хворію на любов

До тебе

Я, я хворію

Я, я хворію

Я, я хворію на любов

До тебе

(програш)

 

Читати також


up