KOLA презентувала новий альбом «Музичний щоденник. Частина перша»

KOLA презентувала новий альбом «Музичний щоденник. Частина перша»

Лірична душа KOLA 26 травня презентує довгоочікуваний альбом нових пісень під назвою «Музичний щоденник. Частина перша», в якому співачка через творчість розкриває всю палітру почуттів, пережитих за останній рік. Також цього дня запрем’єрила відеокліп на трек «Лину», який став лід-синглом альбому.

До збірки увійшло 5 треків: «Лину», «Думки дітей», «Цінувати життя», «Ноги Збила» та  «По воді». Кожна пісня в той чи іншій мірі є про співачку, про емоції, які вона пережила, або про емоції людей, які дуже чітко відчула… KOLA в піснях відобразила думки й емоції, які будуть близькі багатьом слухачам, адже в альбомі і про важливість жити сьогоднішнім днем, і про пошук кохання, і про переживання наймолодших українців, а також про вічне, щире, справжнє почуття. 

«Всі думки, емоції в піснях пережиті мною тою чи іншою мірою, тому кожна історія переплітається з подіями в особистому, це мій музичний щоденник, який я веду по життю», – так KOLA описала новий альбом.

Сніпети пісень вже були опубліковані KOLA в її акаунті інстаграм та отримали безліч позитивних відгуків, а також прохань випустити повні версії композицій. Прослухати альбом можна на всіх цифрових майданчиках. Також він звучатиме на сольних концертах KOLA 1 та 2 червня у Києві.



Читати також


up