Співачка TEREN презентує свою дебютну роботу Колір

Співачка TEREN презентує свою дебютну роботу Колір

Нові імена стрімко займають своє місце в українському шоу-бізнесі, а їх пісні завойовують слухачів з перших нот. Травень приніс нашій музиці ще один яскравий дебют: співачка TEREN презентує свою дебютну роботу “Колір”. TEREN – це поєднання української айдентики з неймовірною силою слова. 

Ця пісня – мій особистий гімн. Трек “Колір” – це правда, немає нічого награного, немає жодної фрази, якою б я хотіла маніпулювати станом слухача чи просто красиво сказати про рідний дім. Ця пісня передає моє усвідомлення, моє ставлення, моє бачення” - поділилась TEREN.

Щирість, відвертість, справжність - це все про дебют проєкту TEREN. Співачка відчула шалений творчий порив для написання свого першого синглу. Коли відчуваєш себе на емоційному дні, музика рятує. 

У момент написання пісні, у мене були неймовірні відчуття всередині. Розуміння того, які українці сильні та незламні. Ця пісня створилась за годину, руки грали на фортепіано, слова лунали самостійно з моїх вуст. Ціль була в тому, аби створити пісню, яка надихала б, яка змогла б передати моє відчуття, коли я дивилася на чисте небо, яке ніби взяло мене і пригорнуло. Таким чином, я хотіла передати любов: до неба, до країни, любов жінки до чоловіка” - розповіла TEREN.

Дебют TEREN творчо підтримала українська художниця Анна Пономаренко та надала свій витвір для обкладинки треку. Співачка запевняє, що саме у такому симбіозі і твориться справжня культура.

Я шаленію від людей. Побачила роботу талановитої Анни Пономаренко та без сумнівів написала їй про колаборацію. Анна майже без роздумів надала свою згоду. Її картина повністю описує все те, що я хотіла донести цією піснею, ніби кожна нотка перетворилась у фарбу та вийшла одна цілісна картина: де музика та візуальна складова сплелись у одне єдине” - прокоментувала обкладинку пісні співачка TEREN.



Читати також


up