18-06-2023 Розваги 1259

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 18.06.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 18.06.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Евакуація 2 / Extraction 2

Дивом уникнувши смерті від поранень, отриманих у Бангладеш, Тайлер Рейк повертається, щоб разом зі своєю командою вирушити на нове завдання до Грузії.

Людина-невидимка. Повернення / Fear the Invisible Man

Молода британська вдова прихистила свого старого колегу з медичної школи, людину, яка якимось чином стала невидимою. У міру того, як його ізоляція зростає, а свідомість руйнується, він задумує влаштувати в місті безсудні вбивства і терор — і тільки вона одна знає про його існування.

Мій злочин / Mon crime

Париж, 1930-ті роки. Мадлен Вердьє — молода, красива, але не надто талановита актриса на мілині — звинувачується у вбивстві відомого продюсера. Суд виправдовує її завдяки подрузі-адвокату Полін, і на Мадлен чекає нове життя в променях слави та успіху. Поки все таємне не стає явним. 

Детальніе про фільм читайте ТУТ.

Усі страхи Бо / Beau Is Afraid

Бо боїться всього на світі і намагається не виходити з дому. І правильно робить – світ сповнений небезпек, а вулиці кишать божевільними. Але одного разу, незважаючи на страхи, він наважується на подорож до рідного міста. Тепер на нього чекає неймовірно дивна пригода, що виходить за межі простору та часу.

Хто запросив Чарлі? / Who Invited Charlie?

Філ Шрайбер, керуючий хедж-фондом, на початку пандемії втікає зі своєю дружиною та сином у Гемптонс. І без того напружену ситуацію посилює несподіване прибуття Чарлі, сусіда Філа по кімнаті в коледжі. Чарлі дуже багато знає про Філа. І ці таємниці можуть завдати більше шкоди, ніж вірус.

Втікач / Kandahar

Співробітник ЦРУ Том Гарріс провалив свою місію, і його особистість було розкрито. Тепер агент має бігти з Афганістану. Його переслідують найкращі найманці світу та елітний спецназ противника. Дістатися в Кандагар — єдиний шанс на порятунок.

Моя вина / Culpa mia / My Fault

Ноа змушена залишити своє місто, хлопця та друзів та переїхати в особняк нового багатого чоловіка своєї матері. Там вона зустрічає Ніка, свого нового зведеного брата. Потай вони шалено закохуються один в одного.

Ти тут, Боже? Це я, Маргарет / Are You There God? It's Me, Margaret

Шестикласниця Маргарет Саймон та її родина переїжджають із Нью-Йорка до передмістя Нью-Джерсі. Оскільки її мати християнка, а батько єврей, вона вирушає на пошуки, щоб дізнатися свою релігійну ідентичність.

Мій пес Руні / Meongmongi / My Heart Puppy

Мін-су збирається одружитися, коли його наречена раптово зізнається, що у неї алергія на собак. Тепер найкращому другові хлопця — золотистому ретріверу Руні — потрібна нова родина. За допомогою двоюрідного брата та соцмереж Мін-су починає шукати новий будинок для Руні.

Шазам! Лють богів / Shazam! Fury of the Gods

17-річний Біллі Бетсон, який отримав дар перетворюватися на супергероя років сорока, охороняє спокій жителів Філадельфії разом зі своїми прийомними братами та сестрами, з якими він поділився суперздібностями. В силу юності та нестачі дисципліни не все у них виходить ідеально, і преса називає команду супергероїв «Філадельфійським фіаско». Тим часом дві жінки, що є дочками титану Атланта, крадуть із грецького музею зламаний навпіл чарівний жезл і прямують до Філадельфії, щоб відібрати у супергероїв магічні сили.

Повстання зловісних мерців / Evil Dead Rise

Під час зустрічі двох сестер з'являються зловісні демони, і тепер, щоб залишитися на цьому світі, дівчатам доведеться дуже постаратися.

Хлопець з того світу / The Loneliest Boy in the World

Звичайний самотній хлопець Олівер дуже хоче знайти друзів та кохання, але це непросто, оскільки його єдиний друг – телевізор. Несподівано Олівер знаходить друга на цвинтарі. Популярний за життя красень Мітч допоможе Оліверу впоратися з невпевненістю в собі та дасть найкращі поради про підкорення будь-якої дівчини.

Запрошення на вбивство / Invitation to a Murder

Мільярдер-затворник запрошує шістьох, здавалося б, випадкових незнайомців у свій острівний маєток на півдні Англії. Детектив-початківець Міранда Грін знаходить таємниче запрошення занадто привабливим, щоб відмовлятися від нього. Коли ще один гість виявляється мертвим, Міранда має розібратися у зловмисній змові.


Читати також