Телеведуча KRIVETS презентує дебютний трек до Дня Незалежності

Телеведуча KRIVETS презентує дебютний трек до Дня Незалежності

KRIVETS – ведуча українського модного телеканалу FASHION TV. Цьогоріч дебютує у ролі співачки та презентує свій перший сингл під назвою - «Запах скошених трав».

Окрім своєї медійної діяльності співачка має і пророчі здібності та захоплюється прочитанням карт Таро. Слова у пісні: «Я бачила той день, як цвіла бавовна у Криму і це той самий день, коли наші виграли війну» - це реалістичні рядки, які народились саме після такого процесу.

«Патріотичні мотиви, які зародились у мене в голові і вийшла пісня. Я родом з Луганська і знаю, яке життя під час окупації, тому хотілось вилити свою любов до нашої країни у милозвучний трек. Хочеться, аби «Запах скошених трав» супроводжував нашу скорішу перемогу», - коментує KRIVETS.

KRIVETS зізнається, що їй хотілось, аби на цей День Незалежності у наших людей був новий маніфест, який супроводжуватиме всіх аж до самої перемоги. Динамічний саунд – для настрою, а потужні меседжі – для руху вперед. Трек, який нагадує про нашу суперсилу – ми українці!

«Мотивуючий сингл про нашу країну та неймовірну любов до неї. «Запах скошених трав» - це музичне нагадування про Україну, для тих, хто закордоном та ідеальний супровід не лише до Дня Незалежності, але і композиція на кожен наш день. Повторюю собі, як мантру, адже ми незламні і ми обов’язково дочекаємось нашої перемоги!», - поділилась KRIVETS.

Трек доступний на всіх музичних платформах та на офіційному YouTube співачки!




Читати також


up