Співак Kórnel презентує мотивуючу новинку «Спрага Незалежності»

Співак Kórnel презентує мотивуючу новинку «Спрага Незалежності»

Спеціально до супер важливих дат для українців (До Дня Державного Прапору, До Дня Незалежності), співак Kórnel підготував життєстверджувальний та мотивуючий сингл “Спрага Незалежності”. Музична історія -  про незламний народ та нашу неймовірну країну.

“Це історія про нас, про українців. Про все те, що ми проживали, проживаємо і ще будемо проживати. Про те, що ми маємо право на існування, як нація. Про волю, про силу і свободу. Про нашу прогресивність, про людяність, про любов, про доброту. Про міць! Хочеться, аби ця пісня підняла відчуття гордості та любові за себе, за свою країну і за наш народ. Ми віримо. що наша українська «спрага незалежності» приведе нас до перемоги і світлого майбутнього”, - розповів Kórnel.

У новій композиції Kórnel дуже вдало доніс важливі для українців меседжі та використав такий потрібний у нас час динамічний саунд. “Спрага Незалежності” - це не лише про патріотизм, але і про натхнення йти лише вперед. Музика, яка може надихнути вас на нові звершення, або допоможе у нелегкі часи. 

 “Ця пісня з дуже нехарактерним для мене саундом і я вдячний Денису (Danny May) за цю пропозицію зробити щось разом і одночасно дати мені можливість бути різним. Знову, дякую, Каті Медведєвій за її талант влучно описати мої почуття словами. Тепер, це мій особистий гімн і сподіваюсь, що він відгукнеться і іншим українцям по всьому світу. UKRAINE. 32 YEARS OF FREEDOM”, - поділився Kórnel.

Нагадаємо, KÓRNEL - український selfmade співак, який з перших нот торкається справжнього. Артист, який без пафосу доносить найщиріші чоловічі почуття у своїх треках і транслює щирість. 




Читати також