24-річний українець встановив новий Рекорд України

24-річний українець встановив новий Рекорд України

24-річний Євгеній Нотевський став наймолодший українцем, який отримав найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні. 

Євгеній є дипломованим спеціалістом за 5-ма напрямами і це абсолютний рекорд серед українських чоловіків, віком до 25-ти років. Досягнення зафіксував Національний Реєстр Рекордів. Нагородження відбулося сьогодні, 18 вересня, в КНЕУ ім. Вадима Гетьмана. 

“Пишаюсь, що на такому рівні високо оцінені мої зусилля, бо скажу відверто завершити навчання за 5-тьма різними напрямами – то одна справа, а вийти по 4-х із 5-ти спеціальностей на диплом із відзнакою та успішно написати та захистити дипломні роботи, - то ще більша праця! Упевнений, що студенти, випускники ВИШів тут зі мною погодяться”,- відзначає Євгеній Нотевський.

За словами Євгенія, отримати рекордну кількість дипломів у такому молодому віці йому допомогла цілеспрямованість та наполегливість. 

“По-перше, це формування та підсилення мене фахово в обраному для себе напрямі діяльності, розумінні того як функціонує держава та побудовані суспільно-політичні процеси, - для цього були здобуті освіти за спеціальностями «Економіка», «Право» та завершена освітня програма «Державне управління та місцеве самоврядування». По-друге, була та є, і, думаю, буде необхідність мати знання та навички щодо побудови ефективних команд, здійснення управління спільнот, так як із 2018 року я є керівником громадської організації «МООЛМС «МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ», - із цією метою було успішно завершено магістратуру за спеціальністю «Менеджмент». По-третє, на мій погляд, не лише основна діяльність повинна мати ґрунтовне фахове підсилення, а й інтереси, хобі, якщо ми теж хочемо бути успішними в них мають нести за собою правильне та комплексне розуміння. Із цим пов’язане завершення мною освітньої програми «Індустрія здорового харчування», адже я із 2020-року активно зайнявся спортом, наразі вже є кандидатом у майстри спорту із станової тяги та підйому штанги на біцепс. А спортивні результати залежать на 80% від правильного харчування, тому самі розумієте мої мотиви щодо крайньої магістратури”. 

Про розваги в студентські роки Євгеній навіть і не думав:

“Моя родина на початку ще здивовано реагувала на мої бажання, наміри та дії в цьому напрямі. Навіть було таке, що після першого року навчання в університеті, я лише після результатів зарахування на іншу спеціальність повідомив їм про те. Спочатку відмовляли, казали, що буде час після завершення бакалаврату і тд., але я завжди казав, що поки є час, бажання, то треба це робити зараз, а не потім, адже усе може змінитись. Зрештою батьки звикли до цього та підтримують мене”.

На досягнутому Нотевський зупинятися не збирається. Тож, не виключено, що попереду нові рекорди:

“Нині я є аспірантом спеціальності «Менеджмент» Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Відповідно до індивідуального плану навчання разом із науковим керівником працюємо над дисертаційним дослідженням за темою «Управління підприємством на засадах ESG-концепції».

ДОВІДКА: З вересня 2016-го року по грудень 2022-го року Євгеній здобув освіту за фахом економіка, право, магістр менеджменту, магістр державного управління та місцевого самоврядування і магістр харчових технологій. 4 із 5 отриманих дипломів рекордсмена про вищу освіту – із відзнакою. За час навчання був лауреатом іменної академічної стипендії Президента України (2019), Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва (2019) та іменної академічної стипендії Верховної Ради України (2020), неодноразово ставав переможцем Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт. 

Нині Євгеній Нотевський є здобувачем третього освітнього рівня (PhD) за спеціальністю «Менеджмент» (ІІ курс) в своїй альма-матер – ДВНЗ «КНЕУ ім. Вадима Гетьмана». Є президентом громадської організації «МООЛМС «МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ». На її основі, Євгеній очолює Волонтерський штаб Миколаївської області, що діє з 25 лютого 2022 року.


Читати також