Волобуєва Ангеліна. Вчитель, який змінив моє життя

Волобуєва Ангеліна. Вчитель, який змінив моє життя

Я довго думала про кого мені написати і вирішила писати про свою хрещену. Її звуть Іра, і вона за останні кілька років стала мені другою мамою, вона мені подарувала дуже багато знань та емоцій. До 12 років я з нею майже не спілкувалася, потім стали дедалі частіше бачитися.

Почну з того, що вона дуже мудра людина, тому що у неї в житті було дуже багато різних ситуацій, які зробили її такою. Вона набагато страрша за мене, і вона всіляко допомагає мені в усіх планах, і щодо мого здоров'я, знань, вирішення проблем.

Вона виконала одну з моїх мрій, повезла мене та ще пару моїх друзів за кордон до Німеччини на конференцію.

Це було минулого літа, дивовижна поїздка..і у цьому роцi вона вирішила звозити мене та ще 7 моїх друзів у Прагу до табору, це столиця Чехії . Я була дуже рада.. в цьому таборі відбулися дуже великі зміни в моєму житті, я була в жахливому стані і не знала як мені вийти з цього стану і що робити далі... вона всіляко допомагала мені, і говорила найважливіші та правильніші речі які я могла почути на той момент. Навіть після того, як ми приїхали в Україну, вона дзвонила мені, і ми іноді бачилися в кафе, вона мені розплющувала очі на багато речей.

Вона бачить мене дуже відкритою і доброю, і мене це надихає. Вона вірить у те, що в мене буде чудове майбутнє. Вона радила мені почати вивчати англійську. Я знала що ця мова мені буде потрібна, але її слова мене змусили діяти. Я взялася за голову, почала вчити англійську, і мені це подобається. Вона мотивує мене до цього дня, завдяки їй я вийшла з того жахливого стану і відпустила людину, яка приносила мені одну шкоду.

Коли вона дізналася про мої проблеми зі здоров'ям, вона відразу ж зателефонувала своїй знайомій і записала мене на масажі та реабілітації.

Вона змусила себе повернутися до зали, щоб мені було простіше, і я могла впевнено почати ходити туди і дбати про своє здоров'я.

Вона показала мені, що таке доброта, і якою має бути людина насправді. Дякую вам-тітко Іро!

   

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»


Читати також