24.10.2023
Культурна країна
eye 240

Коробоненко Тетяна. Вчитель, який змінив моє життя

Коробоненко Тетяна. Вчитель, який змінив моє життя

У житті кожного з нас бувають люди, які стають учителями нашого доленосного існування. Саме такою людиною для мене стала книга Мей Маск "Жінка, яка має план".  Все почалося після того, як я випадково натрапила на цю книгу в місцевій книгарні. Назва привернула мою увагу, але я навіть не здогадувалася, як саме вона змінить моє життя. Спочатку, коли почала її читати,  думала, що це буде ще одна книга про успіх, про те, як стати багатим та впливовим. Однак виявилося навпаки - відмінна від інших. Книга  розповідає про жінку, яка змогла досягти успіху, залишаючи за собою слід, не втрачаючи своєї ідентичності та гідності. Коли прогорнула сторінок 30, то зрозуміла, що ця книга буде для мене справжнім джерелом натхнення.

Книга, яка змінила моє життя. Ця книга – моє відкриття. Вона  наповнена мудрістю і натхненням, і стала поворотним моментом у житті. Адже я знайшла відповіді на свої запитання.

Кожна сторінка цього твору була насичена глибокими почуттями і враженнями. Читаючи, я чула голос Мей, який  говорив про віру, наполегливість, впевненість у собі, самовдосконалення та досягнення цілей. Вона виявилася справжнім наставником, що відкриває переді мною найглибше значення - віри в себе, не зупинятися на досягнутому.

Ця книга навчила мене бачити життя з іншого боку, і пізнати можливості навіть у труднощах. Вона стала моїм ментором, що дарує мудрість і натхнення на щодень. Адже в кожній цитаті є повчання, поради щодо життя, виховання дітей, вияву любові до себе.

Мей стала для мене не лише автором цієї книги, але й справжнім вчителем життя. Головна героїня - надзвичайна жінка. Вона мала складну долю та пережила багато труднощів, проте ніколи не відступалася, завжди вірила в себе та свій потенціал. Ця книга розповідає про її шлях до успіху та про те, як вона змогла досягти своїх мрій. Читаючи, я зрозуміла, що успіх - це не тільки гроші та влада. Успіх - це той стан душі, коли ти робиш те, що робить тебе щасливим, коли ти можеш бути корисним іншим людям, коли ти вірний своїм цілям та цінностям. Жінка ніколи не відмовлялася від своїх переконань, навіть коли  стикалася з великими викликами. Мей Маск навчила мене, як стати сильнішою та впертішою, йдучи до поставленої мети. Вона надала мені план, що допоміг зробити свої мрії реальністю. Навчила мене, як не боятися виходити за межі своєї зони комфорту і ризикувати для досягнення бажаного результату.

Ця книга також навчила мене тому, що успіх потребує жертви. Адже Мей Маск віддала свій час, енергію та зусилля для досягнення своїх цілей. Вона працювала цілодобово, не мала вихідні та відмовлялася від багатьох розваг, щоб зробити те, що робило її щасливою. Я зрозуміла, що успіх - це не тільки матеріальне багатство, але й задоволення від своєї роботи, задоволення від досягнень та впевненості у власних силах. Окрім того, я почала розуміти, що для досягнення успіху потрібно бути відкритим до змін, готовим вчитися та розвиватися, тому що успіх приходить до тих, хто готовий працювати над ним.

Книга також надала мені важливий урок про те, як важливо вірити в себе, не боятися ризикувати.

Завдяки цій книзі я почав працювати над своїми цілями та мріями з новим запалом та вірою в їх досяжність. Я розуміла, що не варто боятися ризикувати та намагатися робити те, що мене робить  щасливою. Я навчилася і вчуся вірити в себе та у свій потенціал. Мей Маск вразила мене і надихнула діяти, тому я готова йти до своїх мрій з впевненістю та рішучістю.

   

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up