Овчіннікова Дар'я. Вчитель, який змінив моє життя

Овчіннікова Дар'я. Вчитель, який змінив моє життя

На мою думку, не тільки особа з педагогічною освітою  може змінити мислення і ставлення до життя - це може зробити книга, товариш або випадкова ситуція. В моєму випадку цією значною зміною став спорт.

Улітку 2022 року я почала виконувати тренування на дому, так як переслідувала цілі «ідеального» тіла. Так пройшло все літо і результатів загалом було небагато. Але з того моменту я почала віддалено розуміти, що таке дисципліна і бажання. Ближче до зими 2022 року я стомилася виконувати вправи, що забирають силу та енергію, але не приносять жодної  користі, і почала думати про спортивну залу.

Довгий період я відкладала цю справу, а потім і взагалі забула що хотіла відновити свою спортивну діяльність. Але на початку квітня 2023 року, після мого дня народження, я нарешті придбала абонемент.

Пам’ятаю, емоції свого першого дня, я була дуже налякана , не розуміла, що я можу там робити, і з того дня у мене завелася «звичка»: починати тренування з бігової доріжки, яка за 10 хвилин притлумляла мій емоційний стан. Що ж до вражень – у цей день я землі не чула під собою, це був раніше не відомий мені досвід, що запалив мене.

Зараз я займаюся 7-й місяць, і за цей час все змінилося на 180 градусів. Зала привила мені дисципліну, що надало в мені повагу і любов до себе; навчила терпінню і освідомленню того, що невдалі тренування не є приводом для зіпсованого дня; перебудувала моє ставлення до спорту, як , доречі, яка може дати мені крила навіть у 50 років , а не тільки вузьку талію у 15. Тож моїм вчителем став спорт , що відкрив мені очі на мої здібності.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up