Повстенко Рєгіна. Вчитель, який змінив моє життя

Повстенко Рєгіна. Вчитель, який змінив моє життя

Ханде Ерчел- талановита акторка,яка багато разів змінювала моє життя. Вона є моїм натхненням і прикладом того,чого можна досягти,якщо по -справжньому вірити в себе і  наполегливо працювати.

Вперше я побачила Ханде на екрані, коли вона зіграла головну роль у серіалі "Заборонений плід". Її талант і харизма зачарували мене з перших хвилин. Я захопилася її вмінням передавати емоції та грати різні ролі. Вона могла перевтілитися в будь-якого персонажа  і зробити його правдоподібним.

Після перегляду серіалу я почала досліджувати кар'єру Ханде і дізналася, що вона почала свою кар'єру з низів, працюючи в театрі іграючи не великі ролі. Однак вона ніколи нездавалася  і продовжувала рости,незважаючи на труднощі. Її постійні тренування і зусилля по самовдосконаленню принесли свої плоди і зробили її однією з найуспішніших актрис.

Дізнавшись, як Ханде досягла свого успіху, я почала думати про власне життя. Я зрозуміла, що потрібно багато працювати, щоб досягти своєї мріїі, не здаватися перед перешкодами. Я почала займатися верховою їздою,яку дуже любила,і віддавала їй все.Спочатку було важко, але я ніколи не здавалася і продовжувала рости. У мені було дуже важко на шляху до моєї мети, я багато разів падала, та весь час вставала та знову сідала в сідло, починаючи все спочатку, я завжди пам'ятала про Ханде та її приклад.

Її життєва історія нагадала мені, що якщо ти віриш у себе і продовжуєш намагатися, то ні що не може тебе зупинити. З часом мої навички верхової їзди покращилися, і я почала підкорювати нові вершини в цьому виді спорту. Я була щаслива,що моя наполеглива праця та рішучість змінили моє життя.

Ханде Ерчел була моїм прикладом для наслідування та джерелом натхнення. Вона навчила мене, що немає нічого неможливого і що кожен, хто вірить у себе і наполегливо працює, може досягти успіху. Її історія нагадала мені, що життя - це постійний розвиток і самовдосконалення, і що ніколи не варто зупинятися на досягнутому.

   

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up