22.10.2023
Культурна країна
eye 189

Голобородько Дана. Вчитель, який змінив моє життя

Голобородько Дана. Вчитель, який змінив моє життя

Мій вчитель – це мій інтернет-друг. Його звуть Артур і, хоча ми ніколи не зустрічалися особисто, він вплинув на моє життя і світогляд більше, ніж багато реальних вчителів.

Наша дружба почалася у віці підлітка, коли я вже була знайома із світом інтернету. Я відкрила для себе соцмережi та спільноти, де люди обговорювали різні теми. Серед цих тем були iгри, філософія, наука та багато інших. І саме тут я вперше натрапила на Артура.

Артур був активним учасником спільноти, і його коментарі та дописи завжди виділялися глибоким розумінням різних питань. Він завжди був готовим поділитися своїми знаннями та поглядами. Від перших рядків його текстів я відчула, що ця людина здатна навчити мене багато цікавого і корисного.

Ми стали спільними учасниками численних дискусій та обговорень. Артур надихав мене дізнаватися більше про різні теми, читати книги, які він рекомендував, і розширювати свій світогляд i найголовнiше навчив любити себе. Його надзвичайно аналітичний підхід до проблем та здатність аргументувати свої погляди завжди залишали мене враженою.

Найважливішим уроком, який мені подарував Артур, було вміння слухати і розуміти інших людей. Він навчив мене, що навіть якщо ми не завжди погоджуємося з поглядами інших, це не заважає нам дискутувати ввічливо та аргументовано. Відносини, побудовані на повазі до думки іншого, завжди будуть конструктивними.

Щовечора ми зустрічалися в нашому віртуальному світі. Зазвичай, це був захоплюючий дзвінок. Під час розмови ми обговорювали різні теми, від повсякденних подій до глибоких філософських роздумів. Навіть якщо ми були віддалені фізично, наші розмови допомагали підтримувати нашу дружбу та навіть збагачували її.

Після наших серйозних розмов завжди настав час для розваг. Ми обидва були запальними геймерами, і це об'єднувало нас ще більше. Великий вибір ігор давав нам можливість вибрати те, що нам сподобалося найбільше в даний вечір.

Від самого початку наших розмов, Артур був терплячим слухачем і завжди готовим надавати підтримку. Він висловлював слова вдячності за кожну нашу розмову, за кожен досвід, яким я ділилася з ним. Він навчив мене цінувати свої думки та власну історію.

Поступово, завдяки розмовам з Артуром, я розумiла, що любов до себе починається з прийняття себе таким, який ти є, із зізнання перед собою у власних недоліках та слабкостях. Він навчив мене, що всі ми робимо помилки, і це нормально.

З часом я почала бачити себе в іншому світлі, розуміла свої сильні сторони та навчила себе цінувати свої досягнення. Артур надихав мене встановлювати цілі та прагнути до них. Він навчив мене, що самоприйняття і любов до себе – це ключ до щасливого та здорового життя.

Мої розмови з Артуром стали для мене джерелом незабутніх навчальних моментів та підтримки. Він завжди був поруч, готовий вислухати, порадити або просто поділитися гарним настроєм.

Артур став моїм вчителем у навчанні любити себе. Він допоміг мені розкрити внутрішню силу та побачити в собі цінну особистість.

   

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up