Возняк Софія. Вчитель, який змінив моє життя

Возняк Софія

Майнкрафт для душі

     Ця гра в моєму житті почалася ще в першому класі, і через так багато років я не покидаю дізнаватися щось нове й нове для себе, адже я – шукачка пригод.

       Вона, на диво, допомогла мені почати читати! Ще у дитячому віці я «проковтнула» усі посібники з Майнкрафту. А коли мені потрапила в руки серія книжок «Хроніки Вудсворду» я почала захоплюватися ними!

Майнкрафт дав мені можливість робити все, що в реальному житті залишалося лише вигадкою чи фантазією. Хочеться побудувати гігантський мегаполіс?
Будь ласка. Хочеш повиживати в джунглях? Чудово, заходь. І я реально вчилася у цій грі. Як емоційно, так і фізично.

Коли я тільки почала грати, я була дуже недосвідчена. І мої перші будівлі були просто жахливими. А зараз я набагато крутіша в Майнкрафті, ніж колись.
А ще ця гра допомогла мені грати з друзями під час карантину і війни, у ній я знайшла розраду для себе. Вона познайомила мене з багатьма драйвовими ютуберами-майнкрафтерами, що роблять якісний контент. А ще вона дала мені багато ідей для креативу, бо це ще один шанс проявити себе.

      Ось такий от несподіваний вчитель у мене! Але той, який надихає мене на подальші звершення. Не бійтеся відкривати для себе щось нове!

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up