Яремкович Поліна. Вчитель, який змінив моє життя

Яремкович Поліна

Кіберспорт та його користь

Із самого дитинства мені завжди розповідали, що комп'ютерні ігри - зло.
Вони відбирають твій час, який можна витратити на дійсно важливі речі, псують зір та заважають розвитку мозку. Мої батьки роблять мені зауваження при постійному використанні гаджетів, правду кажучи, це надзвичайно мене дратує.  

Несподівано один випадок перевернув моє уявлення про Всесвітню павутину.

Почалося все з того, що я била байдики у своїй улюбленій та надзвичайно затишній кімнаті.  Моя неймовірна фантазія привела мене до того, що варто обрати фільм, який припаде до душі. Несподівано мені на очі натрапив фільм про кіберспорт.
Тоді я ще навіть не знала, що це таке, проте він повністю змінив моє уявлення про онлайн - ігри. Я дізналась, що насправді, грати в MOBA-ігри - це всеодно, що розв'язувати математичні задачі. Вони розвивають навички у психології, розумінні свідомості людини, адже ти вивчаєш стратегію супротивника і намагаєшся його перемогти.
Мені подобається бути лідером, мати креативні погляди на все, що оточує мене. Тож я поринула у світ МОВА – ігор. Моїми найулюбленішими є Mobile legends, League of legends, Оnmyoji Аrena.

Ігри створені, аби розвивати реакцію, оскільки треба швидко реагувати на неочікувані повороти. Прокачують дрібну моторику, бо ти швидко рухаєш пальцями по клавіатурі. Вони ефективно розвивають мозок, і навіть можна цим займатись професійно, заробляючи великі гроші. Цей серіал запав мені в душу, бо він відкрив нове хобі, яке допомогло мені в багатьох життєвих ситуаціях, і я змогла усім довести, що це не просто марнування часу.

Тому саме Мова-гра є моєю вчителькою у важкому, але такому цікавому віртуальному світі. Не бійтеся відкривати для себе щось нове, світ такий різноманітний, встигни доторкнутися до усіх його граней.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»


Читати також