Women Power Forum - захід для жінок про здоров'я, красу та саморозвиток

Women Power Forum - захід для жінок

Women Power Forum: як зберегти жіноче психічне та фізичне здоров'я під час війни

2 грудня в Pochayna Event Hall відбудеться Women Power Forum - захід, присвячений темі жіночого здоров’я, краси та саморозвитку, відновленню ментального, фізичного і духовного балансу. Усі спікери є дипломованими фахівцями у своїй галузі, серед яких: Наталія Лелюх - лікарка-гінекологиня, волонтерка, популяризаторка наукового підходу в медицині, Антон Семенов - відомий психотерапевт зі спеціалізацією на життєвих кризах, Володимир Науменко - міжнародний психолог та консультант ТВ-шоу, Владлєна Авєріна - лікарка-дерматологиня та косметологиня, Ксенія Возніцина - лікарка-неврологиня, лідерка в організації реабілітаційної допомоги ветеранам у сфері психічного здоров'я та інші.

Обставини сьогодення вимагають від української жінки бути сильною, успішною, продуктивною та незалежною, при цьому залишатися здоровою та врівноваженою. Але через постійний стрес війни страхи та біль накопичуються, стають причиною хвороб та гормональних збоїв і роблять жінку вразливою, позбавляють опори для себе самої та близьких. За словами організаторів, Women Power Forum - це спроба показати та обговорити різні чинники, які впливають на жіноче здоров’я, запропонувати дієві, перевірені інструменти для протидії стресу, які можна застосовувати навіть вдома.

Вплив війни позначився на всіх сферах: самореалізація, материнство, робота, бізнес, стосунки. І здоров’я, на жаль, не стало винятком. Внаслідок щоденної дії стресу серед жінок почастішали випадки панічних атак, зросла кількість тривожних та депресивних розладів, емоційних зривів - і це все призводить до погіршення якості життя в цілому. Тому увага до теми жіночого здоров'я є нагальною потребою і гарантом повернення до норми. Робота зі стресом, вправи для стабілізації психоемоційного стану, консультації з психологом, фармакотерапія - це комплекс заходів, що допоможуть не лише нормалізувати внутрішній стан, а й повернути собі здатність ефективно налагоджувати всі сфери свого життя та досягати бажаних цілей. Здорова жінка (фізично та ментально) - це запорука емоційного балансу в родині, джерело любові та турботи для дітей, підтримка та натхнення для коханого чоловіка. А ще, саме ментальне здоров’я допомагає жінці реалізовувати свої таланти та розкривати потенціал її особистості на максимум”, - розповідає спікерка Women Power Forum, психологиня і сексологиня Юлія Дамочкіна.

Війна - це надпотужний і тривалий стрес, який здатний вимкнути багато важливих функцій в жіночому організмі й створити проблеми зі здоров'ям. Війна впливає на бажання і можливість стати мамою, на стосунки в парі, збільшує ризик  розвитку таких важких захворювань як цукровий діабет і остеопороз. Жіноче здоров'я впливає на майбутніх українців та українок. Тому, якщо можна чогось уникнути й щось попередити, не гаймо з початком”, - впевнена спікерка форуму, відома лікарка акушерка-гінекологиня Наталія Лелюх.

"У фокусі моєї роботи - соціалізація, тобто наявність та якість стосунків у нашому суспільству. Соціалізація дуже постраждала від війни та саме від наших жінок насамперед залежить, чи вдасться нам відновити та посилити наше суспільство, яке є головним чинником нашої незламності", - додає інший провідний експерт, психотерапевт Антон Семенов.

Теми форуму:

  • Фізичне здоров'я та його погіршення через війну: профілактика, запобігання, діагностика та лікування.
  • Ментальне здоров'я: нові виклики під час війни.
  • Фізіологія та психологія сексу: прийняття та розуміння свого тіла, сучасне та індивідуальне сприйняття, розвиток відчуттів.
  • Краса та зовнішність: вплив хронічного стресу. Косметика та класичний догляд, хірургія, нестандартна методологія у сфері краси, унікальні новинки.
  • Харчування та його розлади, як показники стану здоров’я.

Спікери форуму:

  • Віктор Мандзяк - нутриціолог, коуч, фітнес-тренер, сенсей, майстер Йода, майстер Сплінтер, автор 2 книжок про схуднення, автор найбільшого проєкту схуднення в Україні.
  • Юлія Дамочкіна - дипломована психологиня, сексологиня, сімейна консультантка, викладачка та авторка курсів з психології, сексології, розкриття жіночого сексуального потенціалу, розвитку емоційного інтелекту та побудови щасливих, гармонійних стосунків.
  • Наталія Лелюх - лікарка акушерка-гінекологиня, волонтерка, завідувачка жіночої консультації Клініки Академіка Грищенка "РІД", авторка книги "Відверта розмова про жіноче здоров’я", засновниця Жіночого клубу з Наталією Лелюх.
  • Владлєна Аверіна - керівниця клініки дерматології, косметології та гінекології Averina clinic, дерматовенеролог, косметолог, Президент Асоціації естетичної гінекології та андрології, наукова керівниця та організаторка циклу конференцій та авторка книги “Портрет складного пацієнта”, Член Європейської Академії дерматовенерології.
  • Володимир Науменко - міжнародний психолог, коуч, гіпнотерапевт, автор книги "Жінки правлять світом", телеведучий на Новому каналі та 36,6 (шоу "ПоLOVEинки", "Я боюся" та "А що по с*ксу"), ліцензований інструктор майндмепінгу "Think Buzan".
  • Антон Семенов - психотерапевт зі спеціалізацією на життєвих і професійних кризах, тренер інструкторів ТрО ЗСУ з першої психологічної допомоги, автор волонтерського проєкту "Як ти, брате?".
  • Ксенія Возніцина - лікарка-неврологиня, засновниця та директорка "Центру психічного здоровʼя та реабілітації "Лісова поляна", авторка організаційної Моделі зі створення центрів відновлення психічного здоров'я для постраждалих від війни в Україні, лідерка в організації реабілітаційної допомоги ветеранам у сфері психічного здоров'я.
  • Віктор Мацишин - невролог, доктор Аюрведи та Су-Джок, вчитель Трансцендентальної медитації.
  • Любов Макаренко - гінекологиня, фахівчиня Аюрведи.
  • Христина Курганська - голова правління ГО "ДОЛАДУ", засновниця компанії Ol.factory
  • Людмила Федорич - лікарка-дерматовенерологиня. Експертка в галузі естетичної медицини. Прихильниця регенеративної медицини.

На гостей заходу також чекають  інтерактиви від режисерки-перформерки, спеціальні пропозиції та участь у розіграші неймовірно корисних призів від партнерів.

Протягом заходу працюватиме дитяча кімната, де жінки з дітьми зможуть залишити своїх малюків під наглядом.

Партнери проєкту: Колесо життя, Вежа на Почайні, Gorodok Gallery, Sport life

Медіапартнери: УНН, Громадське радіо, Київ 24, Рубрика, Telegraf, Хочу, Українки, Anywell, Єдина, WOMO, 44.ua, Ділова Столиця, HUBZ

Де: Pochayna Event Hall, просп. Степана Бандери, 23, 3 поверх

Коли: 2 грудня, 9:00


Читати також