Замовлення товарів з Кореї: зручно, швидко та вигідно

Замовлення товарів з Кореї: зручно, швидко та вигідно

Південна Корея є одним із найбільших експортерів товарів у світі та займає п'яте місце за цим показником. Попри те що доставка з Кореї в Україну не така популярна послуга, як доставка із Китаю, варто її розглянути, адже торгові майданчики Південної Кореї пропонують якісніші товари за помірними цінами як оптом, так і в роздріб. Ця країна відома своїми інноваціями та динамічним розвитком. Українці замовляють з Кореї переважно електрообладнання та вироби з пластику.

Що таке викуп товару в Кореї?

Якщо коротко, то викуп товару — це послуга, яку надають спеціалізовані фірми-посередники. Вона дозволяє покупцеві купувати товари у постачальників на корейських онлайн-майданчиках. Посередник купує товари від імені покупця та відправляє їх у країну призначення.

Посередники з викупу зазвичай беруть на себе всі логістичні зобов'язання та можуть допомогти у пошуку товару, оформленні документації та перевірці якості товарів перед їх відправкою.

Чому вигідно купувати товари через посередника?

Відповідь банальна: жоден з корейських торгових майданчиків не надає можливості доставки замовлення за межі цієї країни, а також не приймає платежів з-за кордону. Інша причина існування послуги з викупу товару – це полегшення процесу купівлі товарів у Кореї тим, хто не говорить корейською мовою чи не знайомий з корейською культурою.

Ще одна причина, через яку замовники з України використовують послуги з викупу товару, — це можливість перевірити якість продукції до її відправки. Хороший посередник з викупу товару, який має власний склад у Кореї, може об'єднати кілька замовлень в один вантаж для зменшення вартості доставки, що називається консолідацією.

Доставка товарів з Південної Кореї: актуальні товари

Звіти південнокорейських митних органів дозволяють скласти список продукції, яку найчастіше замовляють покупці з інших країн:

  • косметика;
  • харчові продукти (заморожені напівфабрикати, морська капуста, фруктові напої та ін.);
  • стоматологічна продукція;
  • світлодіодні освітлювальні прилади;
  • автомобільні акумулятори;
  • очищувачі води та повітря;
  • ювелірні вироби;
  • сонячні батареї;
  • подарункова, сувенірна продукція.

Загалом викуп товару через посередника та його доставка в Україну — це зручний та надійний спосіб купівлі товарів з Кореї, особливо для тих, хто не має достатнього досвіду та знань у цій галузі. Також це дозволяє зекономити, оскільки відповідні товари в Україні коштують дорожче. Обираючи компанію-посередника, варто звертати увагу на репутацію та досвід, щоб уникнути можливих проблем і невдалих угод.


Читати також