Київстар зараз не працює: масштабний збій. Відключення зв'язку та інтернету

Київстар зараз не працює: масштабний збій. Відключення зв'язку та інтернету

RU

Оновлено 20 грудня 9:23. Останні новини про Київстар

Київстар знову е працює.

Мешканці різних регіонів скаржаться на новий збій у роботі мобільного оператора - сьогодні зранку у деяких абонентів немає зв’язку та Інтернету.

У компанії підтвердили складнощі із зв'язком та роботою мобільного застосунку у ряді міст. Проблеми із голосовим зв'язком на заході та півдні країни.
Триває відновлення.

Читайте також: Чому не працює Укрнет (Ukr.net)

Сьогодні 12 грудня 2023 р. користувачі "Київстар" зіткнулися з серйозною проблемою - втратою зв'язку та доступу до Інтернету. Навіть офіційний веб-сайт компанії не працює.

Київстар поки не роз'яснив ситуацію. Люди спробовали зателефонувати, але отримали повідомлення про недоступність мобільної мережі.

Користувачі в мережі задають питання: "Які проблеми з київстаром сьогодні, Чому немає інтернету Київстар, Київстар Домашній інтернет не працює...", але відповіді досі немає. 

Ткак чому немає зв'язку Київстар 12.12.2023 ?

Компанія не надала жодних пояснень стосовно збою та його причини, але офіційно підтвердила технічний збій у своїй мережі та підкреслила можливу недоступність послуг зв'язку та Інтернету.

Сьогодні в нашій мережі стався технічний збій, у результаті якого можуть бути недоступні послуги зв`язку та доступу в інтернет у частини абонентської бази. 


Оновлено 11:54. Останні новини про Київстар

 Користувачі "Київстару" не можуть перейти на іншого оператора через внутрішній роумінг внаслідок збою, який нині ще триває, — Мінцифри 

"Нацроумінг не працює через те, що мережа "Київстару" не може передати інформацію про своїх абонентів мережам інших операторів", — повідомила пресслужба Мінцифри.

Також повідомляють, що збій стався через хакерську атаку.

Користувачі "Київстару" не можуть перейти на іншого оператора через внутрішній роумінг внаслідок збою, який нині ще триває, — Мінцифри 

"Нацроумінг не працює через те, що мережа "Київстару" не може передати інформацію про своїх абонентів мережам інших операторів внаслідок загального технічного збою", — повідомила пресслужба Мінцифри в коментарі hromadske.

Причиною збою в роботі "Київстар" стала хакерська атака на ядро мережі

не працює київстар 2023

Про це пише профільний ресурс dev.ua з посиланням на джерела в компанії.

Своєю чергою Мінцифри в коментарі hromadske повідомили, що через цей збій, українці не можуть перейти на інших операторів. 

Нацроумінг не працює через те, що мережа "Київстару" не може передати інформацію про своїх абонентів іншим операторам внаслідок збою. Тому всі інструкції, оприлюднені раніше, на жаль, недійсні.

У міністерстві зазначили, що це тимчасова проблема, над якою активно працюють усі фахівці компанії "Київстар", щоб знову повернути зв'язок своїм абонентам. Найближчим часом вони відновлять надання послуг.

"Після розв'язання поточної проблеми ми обговоримо з усіма мобільними операторами, як можна далі вберегтися від аналогічних ситуацій і захистити користувачів від несподіваних проблем зі зв'язком", - додали в Мінцифри.


Оновлено 12:36. Останні новини про Київстар

Останні новини про Київстар. 12 грудня 2023 р

Зв'язку та інтернету "Київстар" не буде ще кілька годин: як протриматися

  • Нагадуємо, що є безкоштовний wi-fі у парках та скверах.
  • Також не забувайте про "Пункти незламності", там зараз теж можна скористатися wi-fі.
  • Майте на увазі, що через збій роботи "Київстар" здебільшого не працюють термінали для оплати в магазинах та супермаркетах. Більшість банкоматів теж не працюють. Майте із собою готівку!
  • Також через збій частина GPS-трекерів на громадському транспорті міста та деякі вуличні табло не показують інформацію онлайн.
  • Не працюють деякі охоронні системи.
  • Спостерігаються проблеми із роботою "гарячих ліній".

Оновлено 13:08. Останні новини про Київстар

На мережу "Київстар" скоїли хакерську атаку, — повідомила пресслужба компанії

Через технічний збій тимчасово недоступні послуги:

  • мобільного зв’язку;
  • доступу в інтернет. 

Наразі відомо, що персональні дані абонентів не скомпрометовані.

Фахівці працюють над усуненням наслідків для якнайскорішого відновлення зв’язку.

Залучено правоохоронців та спецслужби.

"Київстар" обіцяє надати компенсацію абонентам, які не мали зв'язку або не могли скористатися сервісами оператора.

Оновлено 14:53. Останні новини про Київстар. Офіційне пояснення: відео

Вітаю. Я Олександр Комаров, генеральний директор компанії Київстар. Війна з росією має багато вимірів і один з них у кіберпросторі. На жаль сьогодні вранці Київстар став ціллю надпотужної хакерської атаки, в результаті якої тимчасово недоступні послуги зв'язку, та доступу в інтернет.

Поки що терміни відновлення сервісів остаточно незрозумілі. Ми працюємо над усуненням наслідків цієї атаки для того щоб якнайшвидше відновити зв'язок. Для з'ясування обставин та наслідків протиправних дій втручання у діяльність мережі, ми залучили представників правоохоронних органів та спеціальних державних служб.

Київстар обов'язково надасть компенсацію абонентам які не мали зв'язку, або не могли скористатися сервісами оператора. Приносимо вибачення абонентам за тимчасові незручності, та дякуємо за розуміння та підтримку.


Читати також