Виконавець Mark Grai презентує новий сингл «Моє диво»

Виконавець Mark Grai презентує новий сингл «Моє диво»

Неймовірні жінки, які не тільки знаходять сили триматися в умовах війни, а і дарувати любов своїм чоловікам та сімʼї. Трек "Моє диво" саме про них!

Ти - моє диво! Ода українським жінкам, які своїм теплом підтримують рідних в важкі часи

Mark Grai - сольний проект виконавця з м. Суми. Основна концпеція та місія - нести драйвовий саунд та транслювати позитивні сенси, формуючи оптимістичний світогляд слухача.

Наша країна переживає найважчі часи за свою історію незалежності. Підтримка одне одного відіграє максимально важливу роль в сьогоденні - це як і донати, так і емоційна опора від кожного з нас своїм близьким. Саме тому була написана пісня "Моє диво". Це трек про тих українок, які знаходять в собі сили триматися в таких скрутних умовах, і дарувати тепло та любов своїм чоловікам та дітям. Цінуючи те, що робить жінка заради своєї сімʼї, чоловік готовий на все заради неї, прагнучи бачити її щасливою. Це є основа консолідації нашого суспільства зараз та головна цінність заради якої ми вистояти ці негоди разом.

На створення цього релізу мене надихнуло почуття вдячності за підтримку зі сторони моєї дружини. Я, зі своєї сторони, намагаюся робити все, щоб частіше бачити її посмішку. Для мене ця пісня означає віру в те, що кохання може пережити все. Головне триматися разом і цінувати одне одного.

Влітку був реліз "Переможної" пісні, яка зрезонувала з великою кількістю слухачів. А вже цієї осені вийшов трек "Пожовкле серце", що розкриває тему кохання з незвичайної сторони. На 2024 рік планую багато живих виступів та випусків нових треків.


Читати також