Відома волонтерка та співачка KROPIVA презентувала пісню «Зима»

Відома волонтерка та співачка KROPIVA презентувала пісню «Зима»

У ці новорічні свята співачка KROPIVA представляє новий музичний реліз «Зима». Автором пісні став композитор та саундпродюсер артистки Сергій Доценко. Музикант відомий своїми хітами для Наталії Могилевської («Відправила меседж»), Ірини Білик («Сніг)  та інших українських зірок.

«Напередодні зимових свят, хочу подарувати вам настрій новорічних почуттів! Моя пісня «Зима» про ностальгію, теплі зимові вечори з найріднішими, про те, коли можно відчути затишок власного дому та згадати сімейні традиції. Зима - це казкова пора року, коли навкруги святкова атмосфера, а у повітрі запах мандарин та присмак найсмачнішого какао! Якщо ви любите цю пору року так само, як і я, то вам дійсно сподобається ця пісня!», - коментує KROPIVA.

До премʼєри синглу «Зима» молода команда у супроводі режисера Данило Желдак, відзняли  ліричне відео. У кадрі артистка передала справжні почуття новорічної казки разом з подругами та своєю донькою Діаною.

«Передчуття Нового Року пробуджує в мені дитину… Як у дитинстві прокинувшись вранці, хочеться побачити ялинку з подарунками під нею… Хочеться грати у сніжки! Зараз вже у мене у самої є дитина!

Але ж молодість не пройшла! У цьому відео ви побачите дорослих дівчат  які, зустрілись у канун Нового року. У кожної є сімʼя, діти, але в душі вони все ж ті дівчата, які не забули  студентські дні з друзями, перше кохання, почуття. Минуле містить події, які з радістю можна згадати за келихом шампанського, бо життя приносить сльози, посмішки та вічні спогади», - розповідає співачка.

KROPIVA (справжнє імʼя артистки Катерина Кропивна) - відома волонтерка, представниця благодійного фонду «Мамине серце», засновниця благодійних заходів «Твій вихід в світ». За словами співачки, саме благодійність вплинула та надихнула її на творчість. Серед інших пісень артистки: «Задонать на ЗСУ», «Обійми», «Лети».

«У перші дні війни я впала у депресію. Мені не хотілось нічого робити, було важко себе мотивувати. Переломний період у житті та творчості відбувся у травні,  коли  я стала волонтеркою Фонду «Мамине серце» і ми почали збирати кошти , допомогати ЗСУ. Ми радіємо перемогам ЗСУ. Радіємо, що світ стоїть з Україною. Ми починаємо знаходити щастя в речах, які не цінували раніше», - розповідає KROPIVA.

Текст пісні "Зима":

Все минуло, все пройшло

Білим снігом замело

Снігом білим обернуло душу мою

В подумках  летять слова

Ти нічий , і я нічия

І Недосказані слова у тиші

Ти зима зима зима зима

Моє серце й душу замела

І поклала ніжно у його долоні

Ти зима зима зима зима

Серце й душу мої віддала

Віддала йому усі мої бажання

Білим снігом закружить

Моє серце не болить

Моє серце все чекає на кохання

Десь в засніжених містах

Лине в небі білий птах

Птах надій і сподівання

Птах безмежного кохання

Ти зима зима зима зима

Моє серце й душу замела

І поклала ніжно у його долоні

Ти зима зима зима зима

Серце й душу мої віддала

Віддала йому усі мої бажання


Читати також