Співачка Dilena Moon презентує святкову пісню «Новорічна»

Співачка Dilena Moon презентує святкову пісню «Новорічна»

Світ української музики збагатився новим синглом від Dilena Moon, яка презентувала святкову пісню під назвою "Новорічна".

Це вже друга авторська робота співачки після її потужної прем'єрної пісні "Переможем". Альона Глиняна продовжує дивувати своїм музичним талантом та натхненням.

"Цим музичним дарунком я хочу привітати дорогих українців зі святами, підбадьорити і разом з вами загадати бажання такі близькі нашим серцям. Щоб новий 2024 рік став роком щастя кожного українця, здійснення всіх мрій, возз'єднання сімей, затишку, а найголовніше - такої жаданої необхідної всім нам перемоги!", - говорить артистка.

"Новорічна" пісня від Dilena Moon несе світлий промінь святкового настрою, тішить влучними образами та мелодією. Це не просто пісня – це  витончене музичне побажання, яке відгукується у серцях українців і дарує надію.

За словами співачки, нова композиція разом з кліпом була створена в максимально стислі терміни і це був для неї екстремальний досвід, адже довелося дуже багато процесів взяти на себе.

"Працювали маленькою командою, кожного дня зранку до пізньої ночі. Саму пісню написали з моїм чоловіком, а сценарій до кліпу, образи створювала сама, як власне і організовувала безліч інших справ. Але ж кожного разу, коли моя нова пісня нарешті лине до людей, моїх любих українців, я відчуваю свято в душі, натхнення творити і дарувати свою любов через музику", - зізнається артистка.

Цього разу в кліпі до пісні "Новорічна" разом зі співачкою брала участь сім'я артистки: чоловік, донька і один з улюблених котів. Dilena Moon розповіла, що дуже любить тварин, другу кішечку знайшли в підвалі і дали їй притулок у власній оселі. До того ж співачка має намір зароблені кошти з цієї пісні віддати на благодійність для тварин.

Приєднуйтеся до Dilena Moon та подаруйте собі чудовий настрій, слухаючи "Новорічна" вже зараз на YouTube та усіх популярних музичних платформах! Послухайте і відчуйте, як в ці непрості часи чудова співачка несе світло ніби місяць вночі!


Читати також