Співачка Крістіна Присяжнюк завершує творчий рік святковою піснею «Новорічна»

Співачка Крістіна Присяжнюк завершує творчий рік святковою піснею «Новорічна»

Українська співачка Крістіна Присяжнюк завершує свій творчий рік святковою композицією «Новорічна». У час, коли так важливо цінувати кожну мить життя, українська пісня як ніколи об’єднує усіх у велику родину.

«Новий рік для багатьох з нас - це теплі спогади з дитинства, віра в казку й здійснення мрій. А також початок чогось нового, кращого. Попри усі життєві моменти я знаю, що кожний з нас уявляє, як прокинеться одного ранку і  його найзаповітніша мрія здійсниться. А у нас вона одна на всіх – це наша Перемога», - прокоментувала Крістіна Присяжнюк.

За словами співачки, наразі українському слухачеві потрібна різна музика. Тому Присяжнюк вирішила трохи відійти від лірики. «Новорічна» - більше про легкість та атмосферу, в яку може зануритися кожний.

«Коли створювався трек «Новорічна», мені хотілось лише мажорних акордів, легкого тексту і, щоб кожен, хто буде слухати його, отримав святковий настрій, попри складні часи, які ми переживаємо сьогодні. І нехай, всупереч всьому, у нас буде можливість зібратись родинним колом, подарувати одне одному обійми, підтримку та радісні моменти», - підсумувала виконавиця.

У майбутньому році усім слухачам Крістіна Присяжнюк бажає спокою, наснаги, сил, єднання та миру. І додає, що вже готує для українців цікаві музичні сюрпризи та не тільки.


Читати також