Співачка MOROZOVA презентує відео та трек про «Новий рік»

Співачка MOROZOVA презентує відео та трек про «Новий рік»

Наталія Морозова (MOROZOVA) напередодні свят дарує світові пісню «Новий рік». Ви матимете змогу зануритися в атмосферу веселих свят. Музичний твір створений із найтепліших спогадів та розповідає про радість від проведеного з рідними спільного часу.

Магія акордів та витончений вокал музичного супроводу «Нового року» дарує незабутні миттєвості та відчуття внутрішнього тепла.

Наталія Морозова: «У цей важливий час, коли кожен із нас упошуках свого особливого місця радості, я хотіла створити щось, що зігрівало б серця та нагадувало про простоту щастя. Новий рік – це символ нового початку, що має силу об'єднати нас у радості та любові».

Зйомки кліпу на пісню тривали 4 дні. Він передає неповторні миті радості та веселощів дітлахів – не за сценарієм, а від серця. Ви зможете відчути атмосферу Різдва та подивитися на світ очима щасливих дітей, що переживають казку.

Пісня та кліп переносять глядача у світ дитинства й різдвяної магії. Спостерігайте, як діти – герої нашого кліпу – радіють та отримують яскраві враження від подарунків, першого снігу та веселих різдвяних ігор.

«Новий рік» не лише пісня, але й привід пригорнути своїх близьких, насолодитися митями спільної радості та створити власні спогади», – ділиться Наталія Морозова.

Пісня «Новий рік» заслуговує на увагу – вона розтоплює серця в холодні зимові дні й підсилює відчуття святкового настрою.


Читати також