MAYOROVA та Parfeniuk презентували нові саунди, створені на проєкті «МУЛЬТИТРЕК»

MAYOROVA та Parfeniuk презентували нові саунди, створені на проєкті «МУЛЬТИТРЕК»

Учасниками другого випуску музичного проєкту “МУЛЬТИТРЕК” стали MAYOROVA українська співачка, інфлюенсерка, представниця нового покоління R’n’B та поп-сцени, яка яскраво заявила про себе в лише березні цього року, а нещодавно вже встигла випустити дебютний альбом «Імпульси» та презентувати масштабне шоу на першому сольному концерті в столиці та Parfeniuk – амбітний selfmade-артист, який підкорює топчарти стрімінгових платформ та радіостанцій з першого треку. 

За декілька годин зі складними випробуваннями та у незвичних умовах співаку вдалося довести усій країні, що творити якісну музику не заважає ніщо. «Накоїли» – трек про щире кохання, яке неможливо забути. Пристрасна історія, що яскраво загоряється та раптово згасає. 

“Незмінно пишу про найщиріші почуття та емоції, які викликає кохання. Дантес сказав, що це найшвидший текст за проєкт (поки що, звісно). Так, аби не розкривати всі карти, пісня вийшла дуже вайбова. Під неї можна танцювати на концертах та підіймати собі настрій, слухаючи в навушниках. Я вважаю, що такі шоу, як проєкт “Мультитрек”, це свіже дихання. На мою думку, в таких умовах найкраще розкривається талант. Моя напарниця – крута. Але відкрию вам секрет, вона настільки занурилася у творчість, що лишила дуже мало часу на свій образ. Але однозначно впоралась!”, – коментує Parfeniuk.

Під час випуску MAYOROVA стикнулась з певними складнощами, але попри це їй вдалося створити пісню, яка має всі шанси потрапити у топчарти та плейлісти українців. Пісня "Don’t fuck my brain"  – це історія сильної дівчини, яка своєю енергетикою та харизмою зводить усе оточення з розуму, змушує зупинитися й змінює життя. Та попри показову неприступність, вона все ж потрапляє в лабіринти кохання. Однак її прояв почуттів – це отрута, яка вбиває інших. 

“Мене поставили в рамки, а я люблю щось складне. За такий короткий проміжок часу потрібно створити достойну пісню. Я отримала класний досвід, зрозуміла, яких знань мені не вистачає, за це дуже вдячна команді. Разом з Іваном Клименко ми були дуже залучені в процес, відразу знайшли конект і створили крутий хіт. Наша пісня про емоційні гойдалки, які дівчина може створити хлопцю, вона своєю енергією зводить з розуму та контролює ситуацію. Думаю, що шоу буде тримати глядачів з першого кадру і до фінального виступу”, – коментує MAYOROVA.

Другий випуск сьогодні буде доступний для перегляду на YouTube, а пісні з епізоду можна прослухати та додати в плейліст на всіх музичних платформах.


Читати також