Молоді українські артисти illchishen та OYA випустили спільний трек «Біжу»

Молоді українські артисти illchishen та OYA випустили спільний трек «Біжу»

Українські артисти illchishen та OYA презентують трек із назвою "Біжу". Слова та музику написала Юлія (OYA) та показала їх Назару (illchishen), після чого він зі своїм саундпродюсером написали аранжування на довели пісню до фінального звучання.

«Привіт, пробач це знову я. Ні, я не сумую і у всьому права...» Напевно кожен хоч раз в житті залишав несказанним те, що на душі, писав чи говорив холодно, доки в серці палав вогонь, починав смс і видаляв. Але почуття так легко не витісниш, вони знайдуть шлях і проростуть з новою силою. Як би серця шрамами не латали ми і хоч страшно падати, завжди будуть ті, за ким попри всі перешкоди, знайдуться причини бігти. Пісня «Біжу» саме про внутрішній діалог, боротьбу розуму з почуттями, раціонального з емоційним.

Це особливий реліз, так як це наш перший досвід дуету. І, на нашу думку, він вдалий. Ми кайфували під час створення цієї пісні, а тепер насолоджуємось результатом.

Надіємось, ця пісня знайде свого слухача та полюбиться нашій аудиторії. Переходьте також на наші платформи та слухайте інші пісні illchishen та OYA.


Читати також