Співачка Diana Gloster презентувала ЕР «Я у себе є»

Співачка Diana Gloster презентувала ЕР «Я у себе є»

Сьогодні співачка, сонграйтерка та інфлюенсерка Diana Gloster презентувала новий ЕР-альбом під назвою «Я у себе є». У ньому об'єднані вже улюблені треки «Тіло» та «Я у себе є», а також додані три нові композиції: «Сестро моя», «Обіцяю» та «Тільки з тобою». 

«Я у себе є» – це не просто збірка пісень, а справжня подорож у світ почуттів та рефлексії, яка неодмінно завоює серця прихильників. Мініальбом налічує в собі п’ять пісень, в кожній з яких відкривається своя неповторна історія, над якими Діана працювала протягом останніх шістьох місяців. 

Перша композиція альбому «Сестро моя» розповідає про нескорену міцність жіночої дружби та взаємопідтримки. У пісні Діана виступає для кожної дівчини тою самою подругою, яка навіть у часи випробувань залишиться поруч, підтримає та подарує надію. 

Другою звучатиме вже знайома пісня «Тіло», яка несе важливий меседж, що кожна жінка красива й цінна, незалежно від зовнішніх параметрів та стандартів краси.

Наступною є нова композиція «Обіцяю», в якій артистка розповідає про життєві істини й особистий розвиток. Пісня проливає світло на мрії, які можуть здатися недосяжними, і переконує нас в тому, що навіть в обличчі викликів можна знайти достатньо сили, щоб бути справжнім.

«Тільки з тобою» – нагадує нам про важливість кохання та моментів, що залишаються в серці назавжди. Зокрема, «Тільки з тобою» стала саундтреком до нової аудіокниги «Різдвяне бажання» від MEGOGO Audio.

Завершальною композицією альбому є трек «Я у себе є», що стала справжнім маніфестом для жінок, закликом цінувати своє життя, вірити у власні сили та завжди пам’ятати, що головне – любов та повага до самої себе.

«Робота над цим мініальбомом тривала пів року, і я вражена, що нарешті всі ви зможете його почути. У ньому я не просто намагалась створити музику, я створювала історії та емоції, які відіграють свою мелодію у кожному серці. Кожна пісня та кожна нота наповнена глибокими сенсами, що надихатимуть вас і залишатимуть невимовний слід у вашій душі», – поділилась співачка.

Альбом доступний на всіх основних музичних платформах.




Читати також