Співачка REYA презентує новий сингл Paranoia про болісне розлучення

Співачка REYA презентує новий сингл Paranoia про болісне розлучення

Співачка REYA (Анастасія Рей) підсумовує 2023 рік своїм новим треком Paranoia, історія в якому знайома кожній людині.

На відміну від треку «Замок з піску», який описував токсичне кохання, породжене пустими обіцянками, новий трек Paranoia має зовсім іншу історію та емоційний стан співачки  — трек про болісне розлучення, відголос якого дає зрозуміти, що це кінець для закоханих. Тому героїня пісні всіма силами намагається забути свого колишнього, просить і благає його дати їй спокій.

«Напевно у більшості з нас були такі стосунки, про які нам було тяжко забути, коли між вами все закінчилося. Цією піснею я хочу, щоб люди зрозуміли, що вам потрібно покінчити з параноїдальними стосунками, щоб рухатися далі та робити себе щасливішими», — коментує REYA.

Трек Paranoia у своєму розвитку показує нам параноїдальне розлучення, з прийняттям реальності. Коли ви звикли до людини й все нагадує про неї: голос, звички, емоції, інтер’єр в оселі, але досі не можете зрозуміти, що ви вже не разом. Саме тому ви намагаєтеся віднайти будь-які способи, щоб забути цю людину та будувати своє нове щасливе життя.

«На цей трек в мене великі сподівання і я вже маю ідею для кліпу. Хочу візуалізувати цю історію, щоб сенси закладені в неї, можна було б не тільки прослухати, а також й переглянути, відповівши на запитання “А чи було і в мене параноїдальне кохання?”», — розповідає співачка.

Нагадаємо, що нещодавно REYA презентувала ремікс на трек «Замок з піску», створений в колаборації з Midnight Daddies. «Замок з піску» — це історія про те, що кохання схоже на замок з піску, який може розвалитися будь-якої миті, якщо не зробити роботу над помилками.


Читати також