Співачка Катерина Кокорєва презентувала трек «Інша-Інший»

Співачка Катерина Кокорєва презентувала трек «Інша-Інший»

Молода артистка Катерина Кокорєва, яка знайома українському слухачу за піснями патріотичного контексту “Героям Маріуполя” та “Мирне небо”, презентувала ліричний трек “Інша-інший”. Новою роботою співачка ділиться пережитим досвідом згубних відносин. Проте цей досвід спонукав Катерину до творчості та відвертого діалогу зі слухачем.

Хоча  в нашій країні йде страшна війна, та ми усі живі люди, нам хочеться кохати і бути коханими. Хтось саме зараз закохується або розчаровується в коханні… Світом править любов. Любов до Батьківщини, до батьків, до дітей до тварин тощо. Коли немає любові — тоді і розпочинаються війни на землі”,  —  розмірковує Катерина Кокорєва.

За словами співачки історія, оспівана в пісні “Інша-інший” — автобіографічна. У студентські роки, коли Катерина навчалася в одеській музичній академії, вона мала романтичні відносини з хлопцем з Туреччини.

Я була  спочатку дуже щаслива в цих стосунках, хоча подруги мене  попереджали, що він не надійний. Правду кажуть, «кохання сліпе…». З часом він змінився в гіршу сторону, а я навпаки ще більше в нього закохалася. Все закінчилося тим, що ми розлучились”,  —  ділиться співачка своєю лавсторі.

Авторкою слів та музики на трек “Інший-інша” є сама Катерина Кокорева. Ще до початку повномасштабного вторгнення країни-агресора Катерина проживала в ОАЕ. Проте роботу на своїм музичним матеріалом довіряє виключно українцям. Над піснею Катерина працювала з командою українських саундпродюсерів улітку поточного року, коли приїжджала в Україну додому.

Трек “Інший-інша” від Катерина Кокорєва доступний для прослуховування на всіх цифрових майданчиках.




Читати також