Зерносховища: будівництво силосів зі збірних металоконструкцій

Зерносховища: будівництво силосів зі збірних металоконструкцій

Елеватор – це складний багатокомпонентний господарський комплекс, який використовується для зберігання та переробки великих обсягів зерна. Його будівництво потребує професіоналізму та дотримання сучасних технологій.

Будівництво елеваторів та зерносховищ будь-якого обсягу та профілю зберігання пропонує компанія «СЕРВІССТРОЙ». Ціна виготовлення та монтажу зерносховища з комплектом індивідуально підібраного обладнання залежить від обсягу, глибини переробки та специфіки процесів на об'єкті.

Особливості будівництва сучасних силосних зерносховищ

Зерносховища із сучасних конструкцій будуються на елеваторах, пунктах приймання та перевалки зерна, у місцях його первинного складування. На рівні господарства, де необхідно короткостроково зберігати зерно, широко застосовуються силосні зерносховища зі збірних металоконструкцій. Сучасні проєктні рішення дозволяють підібрати такі силоси за висотою та діаметром, типом днища, місткістю та ціною.

Переваги будівництва силосних зерносховищ зі збірних металоконструкцій:

  • уніфікована конструкція силосів розроблена з урахуванням усіх вимог щодо зберігання товарного зерна без зниження його якості;
  • комплекс займає малу площу завдяки компонуванню округлих силосів;
  • будівництво зерносховищ за типовим проєктом ведеться у короткий термін, за відпрацьованою стандартною технологією;
  • ціна будівництва силосного зерносховища включає все необхідне устаткування - від системи аспірації силосу до перехідних містків, транспортерів і розвантажувальних пристосувань.

Силосна конструкція спроєктована таким способом, щоб зберігання зерна було організовано як промисловий процес, з мінімальними втратами та можливістю точно розрахувати вартість спорудження й експлуатації зерносховища. Зерносховище у вигляді ангара значно програє силосам, оскільки займає більше площі, вимагає дообладнання вентиляцією та системою аспірації, не забезпечує умов зберігання за стандартами товарного зерна.

Будівництво зерносховищ ведеться на основі погодженої та підтвердженої експертизою проєктної документації, яка може бути підготовлена фахівцями компанії «СЕРВІССТРОЙ» чи сторонніми розробниками. При будівництві під ключ компанія «СЕРВІССТРОЙ» виконує весь комплекс робіт, включаючи погодження та проведення експертизи проєктної документації, доставлення компонентів згідно зі специфікацією, монтаж і встановлення усіх конструкцій та обладнання.

Джерело: https://servicestroy.com.ua/


Читати також