Авторка пісень XENNY-A презентує нову пісню «Білі конвалії»

Авторка пісень XENNY-A презентує нову пісню «Білі конвалії»

26 лютого до Дня опору окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя XENNY-A (Ксєні Ей) презентує свою нову пісню. “Білі конвалії” - дверцята до кримських спогадів всіх українців, хто хоча б раз був в Криму. Атмосферу доповнюють звуки моря, степу та вітру, заховані в аранжуванні.

 “У кожного в серці болить щось своє. Мені дуже болить неможливість приїхати до мого Криму, додому. Це особистий вид суму та туги, який важко порівняти з чимось. Для мене це не просто курортне місце - це мої спогади, дитинство, мамо і тато. “Мене білі конвалії вдома чекають” - рядки про татову турботу, якої так не вистачає вже дорослій мені.

Я хочу, щоб для кожного, кому також болить Крим - ця пісня стала теплими обіймами та дверима до теплих спогадів. В ній ми зібрали шум моря, цикад, вітру. Аромат кипарису та степів додається бонусом.”

 “Чому саме “Білі конвалії”? У нас в Сімферополі, як тільки починали цвісти конвалії - на ринках можна було побачити бабусь, які сиділи в ряд та продавали маленькі букети з білих пластикових відерець. Тато завжди купував по букету мені, мамі та бабусі і приносив додому після роботи. Це була щорічна традиція, аж поки я не уїхала з рідного дому. Зараз, коли я не можу приїхати до батьків - мені як ніколи не вистачає цих білих конвалій від тата та відчуття затишку батьківського дому, який не можна відтворити штучно.”

Для відеороботи для цієї пісні співачка влаштувала флешмоб “Збираю кримські спогади” та зібрала в Інстаграм фото та відео спогади десятків українців з кадрам Криму, щоб потім змонтувати з них муд-відео.

 XENNY-A — авторка пісень та викладач вокалу, родом з Сімферополя. Після окупації переїхала до Києва. Разом з братом заснувала проект XENNY-A в листопаді 2020 року.

Я співаю про кохання в усіх його проявах: до себе, до людей, до партнера, природи. І в своїй творчості пропагандую позитивне ставлення до світу та будь-якого досвіду, який трапляється”.

Артистка відрізняється позитивним світоглядом та активно веде соціальну діяльність. Її пісні грають в ротації на декількох українських радіостанціях та в торговельних мережах по всій Україні.

 





Читати також