Молода рок-зірка teeNsad презентує новий сингл - LateX

Молода рок-зірка teeNsad презентує новий сингл - LateX

teeNsad - молодий рок-виконавець із міста Канів, один із хедлайнерів лейблу GK MUSIC, хітмейкер і зростаюча зірка нової сцени України.

Зустрічайте нову роботу артиста teeNsad, якою він відкриває весну 2024. Після попереднього треку «Поцілуй», який став хітом літа та осені 2023 року, та вже досяг позначки в 1,5 млн. прослуховувань на Youtube, та доволі успішного альбому “Fuck Sad Story”, артист представляє слухачеві нову пісню в стилі ближче до класичного агресивного року, що є звичною стихією для teeNsad.

«LateX» втілює енергію та бунтарський дух teeNsad з його крутими приспівам, флоу та запеклими гітарними рифами. Артист прагне передати сутність молодості в сучасному світі.

Трек має дуже запамʼятовуючийся приспів і точно має сподобатися широкій аудиторії слухачів.

"Це фокус трек майбутнього альбому над яким я зараз працюю, він має вийти в середині цієї весни. Після ліричних релізів, мені захотілося зробити щось більш агресивне, потужне і протестне, що як мені здається, круто втілює трек “LateX” і доповнить весняні плейлисти слухачів", - розповів артист.

Зараз teeNsad працює над новим альбомом у стилі рок, на ньому буде декілька цікавих імен і дуже хітові треки. Вихід планується на березень-квітень 2024.


Читати також