Співачка Angela презентує свою нову пісню «Передзвони»

Співачка Angela презентує свою нову пісню «Передзвони»

Українська співачка Angela випустила нову пісню, яка може стати символом весняного сезону на українському радіо. Артистка продовжує серію хітів синглом «Передзвони», який буде частиною її майбутнього дебютного альбому.

Angela продовжує пісенний серіал, який в аудіальній формі проводить слухача через усі етапи романтичних стосунків та дає відповідь на одне з вічних питань для кожної людини: як зберегти стосунки на довгий час?

«Натхненням для пісні «Передзвони» стало моє власне життя та досвід моїх подруг. Ми живемо у важкі часи, в які дуже просто загубитися у вирі подій та забути про те, що колись поєднало. Люди віддаляються один від одного та згодом стають чужими. Таким чином, ми втрачаємо найбільш цінне в житті і забуваємо, що стосунки завжди треба підтримувати та розвивати», — розповіла артистка. 

Цей трек — для тих, хто хоче мати тривалі стосунки та прагне боротися за своє щастя: «Меседж пісні — простий. Ми іноді повинні робити перший крок та боротися з власною гординею, страхами та образами. Якщо ви любите та поважаєте людину, якщо у ваших стосунках було багато хорошого, якщо ви розумієте, що насправді призвело до проблем — зробіть перший крок», — пояснює Angela.

Вихід нового синглу був спеціально спланований на початок весни. Це символ нового  та зміни сезонів, що так характерно і для людських стосунків, які завжди змінюються, але якщо кохання справжнє, то воно переживе усі кризи.


Читати також