Молода виконавиця Sonjia презентує свою першу сольну пісню «Дві Душі»

Молода виконавиця Sonjia презентує свою першу сольну пісню «Дві Душі»

Молода виконавиця Sonjia, з міста Ужгород, презентує свою першу сольну пісню під назвою “Дві Душі”. До цього вона прийняла участь на синглі артиста Kanjikiku, де зарекомендувала себе як ніжну і ліричну вокалістку з виразним стилем і подачею.

І ось, з невеликою перервою, Sonjia повертається вже з сольним проєктом “Дві Душі”, дуже чутливою і зворушливою історією, яка на жаль не має хеппі енду, але спонукає задуматися про своє життя, емоції і стан у якому ми часто перебуваємо, вагаючись про майбутнє, очікування інших людей, та свій зовнішній вигляд у їх очах.

В пісні розповідь ведеться від людини яка прагне знайти себе і бути такою, якою вона є насправді, але водночас боїться, що може відштовхнути і розчарувати близьких людей. Пісня «Дві Душі» була повністю написана майже в один вечір і досить спонтанно. Все почалось з того, коли Соня з хорошим другом і артистом Kanjikiku поділилась своїми, на той час актуальними думками і переживаннями, щодо очікувань оточуючих людей до неї. Через деякий час, він повернувся з основою тексту для пісні, де через образ сцени, двох душ, і пошуки себе, висвітлюються думки. На відміну від тексту, інструментал пережив багато версій і змін.

"Пісня про боротьбу, яка щодня відбувається зі мною, про боротьбу між тією версією мене, яка хоче виправдати очікування людей і бути для них бездоганною, та справжньою мною, щирою мною, тою, яка не соромиться того, що вона ніколи не дивилась Гаррі Поттера і не знає хто такі Рамштайн. Щирість - бездоганна", - розповіла співачка.

Сингл “Дві Душі”, прослуховується наче фільм, що мабуть може стати фірмовим стилем співачки в майбутньому. На разі вона в пошуках себе як артистки, і на даний момент працює із різними стилями і написанням синглів.


Читати також