Співачка Vic Tory випустила відверту пісню-зізнання «Мам»

Співачка Vic Tory випустила відверту пісню-зізнання «Мам»

14 березня Vic Tory презентує свою нову пісню «Мам», це четвертий сингл співачки, в ньому вона ділиться історією свого першого кохання, своїми таємницями, які ми замовчуємо і не розповідаємо навіть мамі: «Ну що ти скажеш мамі?».

Це до болю знайома ностальгія перших почуттів, розчарувань та розлуки. Емоційна та відверта, на межі істерії та відрізана відстанню від початку повномасштабної війни від коханого, Vic Tory згадує, як боліло. Але в будь якому разі співачка мотивує боротися і не здаватися, закохуватись і бути щасливими.

«Я хотіла цією піснею повернути всіх в ранню юність, в дитячі проблеми і переживання, хотіла передати ту теплоту спогадів, перших найщиріших закоханостей», - каже співачка.

Сьогодні кожному з нас потрібні такі спогади, багато хто зможе пригадати свою першу зустріч з коханою людиною і хоч на коротку мить скоротити відстань, яку створила війна. Багато пар переживають нелегкі моменти та складні випробовування, але справжня любов здолає все.

Минулий сингл Vic Tory “Чорним по білому» підкорив радіостанції України, Польщі та Канади.
На пісню «Мам» відзнято кліп. У відео роботі співачка продемонструвала свою рокерську дівчинку, яка від дитинства не давала їй спокою під пісні Evanescence, вона і плаче і в одночас збирає волю в кулак, щоб приховати почуття.

Готуємо непередбачуваний спільний трек з артистом та продовжую працювати над концептуальним і щирим альбом.


Читати також