Загадкова Janeuary випустила весняно-теплу композицію «Awakening»

Загадкова Janeuary випустила весняно-теплу композицію «Awakening»

5 квітня альтернативна співачка та композиторка Janeuary подарувала світу нову пісню - тендітну квітку «Awakening», що розквітає у сповільненій зйомці.

«Вперше я відчуваю, що не я написала музику, а її написано для мене. І тому я слухаю її щоразу як вперше. Серце завмирає», - розповідає Janeuary.

«Awakening» надає відчуття, що звуки обіймають та пригортають до себе. Вони кружляють у космічному танці і не відпускають до останньої ноти. Струнні п'янять підсвідомість. Альт веде лінію нескінченності. Віолончель оксамитом покриває ґрунт, на якому розквітають скрипки ... фортепіано - це повітря, яке огортає непомітно, але виразно. Для Janeuary ця композиція - це подарунок з неба. Нагорода, яку отримує Творець.

Чаруюча пісня була записана на студії Kyiv Sound Studio за участю найкращих класичних музикантів України, а зведення та мастерінг виконав Андрій Кравченко – батько композиторки.

«Я знаю, що для Janeuary ця композиція була найскладнішою і, в той же час, найприємнішою роботою із усіх створених. Пісня захоплює кожною нотою і приречена на абсолютний успіх, я впевнена», - каже менеджер співачки Яна Майорнікова.

Допомагає передати та доповнити красу композиції неймовірний музичний кліп, презентація якого відбулася на офіційному YouTube каналі співачки в день головного релізу. Відео відзнято в оранжереї Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка в Києві. Окрім Janeuary у кліпі аудиторія також зможе побачити музиканта Максима Ощепкова, який виконує фантастичну партію альта.

«Музика - це код кохання. У своєму найвищому прояві. Загублена мова. Забутий санскрит. Володіючи якою ви можете зчитувати частоти, просто недоступні для будь -кого", – каже співачка.

«Awakening» стане частиною цікавої події, яке має статися влітку поточного року. Але до цього ще планується вихід кількох нових пісень-сюрпризів.

Також слід нагадати, що один з попередніх релізів “In my damn head” було додано у майже 300 плей-листів на Spotify. А про «Everest» написали популярні музичні видання та блоги у Великій Британії, США, Португалії, Іспанії, Румунії, Колумбії, Кенії та інших країнах світу.

Janeuary - Awakening

Slow motion…

Spinning ‘round

In your ocean.

Distortion

In your visual proportions…

Volume up… Add more wine.

For your draft use my spine

You could be mine

You could be mine…

We’re shaking

And the space is slowly breaking into dust

Hugging us

Freezing time…

This is prime…

And you are mine!

Mine.

Mine…

Slow motion,

Spinning ‘round

In your ocean…

Distortion

In your visual proportions,

Volume up… Add more wine.

For your draft use my spine

You could be mine

And you mine!


Читати також