Артисти Saf Safron та GR33NWAVE презентують спільний альбом «Музика Грай»

Артисти Saf Safron та GR33NWAVE презентують спільний альбом «Музика Грай»

Українські артисти Saf Safron & GR33NWAVE випускають спільний альбом «Музика Грай», який можна назвати маніфестом для слухачів.

«Альбом загалом висміює намагання людей слідувати правилам та догмам суспільства», — заявили артисти. Збірка провокативних пісень задає перед слухачем багато актуальних питань та має один конкретний меседж: «Ми хочемо, щоб люди не вірили всьому на слово і вчилися аналізувати та думати головою. Наша музика для всіх, хто критично мислить і здатний аналізувати не без долі сарказму та самоіронії», — заявили Saf Safron & GR33NWAVE.

Свого часу провокативна музика артистів дочекалася тільки зараз — на початку 2024 року.

Saf Safron & GR33NWAVE - не типова колаборація для української музики. Це дует двох самодостатніх артистів, які вирішили об'єднатися для того, щоб створити максимально якісний продукт з чіткими посланнями, яких так не вистачає нашому суспільству. Так, в альбомі «Музика Грай» Saf Safron повністю відповідає за тексти пісень, а GR33NWAVE — за продюсування треків.

Альбом став першим релізом Saf Safron & GR33NWAVE у новому 2024 році, але у артистів багато планів. Лонгплей просувався багатьма синглами, а подальші плани повʼязані з виходом синглів українською, англійською та французько-квебекською мовами. Крім того, Saf Safron є одним з донаторів, збори якого допомагають закривати багато потреб захисників та захисниць Збройних Сил України.

Альбом  Музика Грай від Saf Safron & GR33NWAVE доступний на усіх стримінгових майданчиках.


Читати також