Відпочинок та лікування у санаторіях Трускавця

Відпочинок та лікування у санаторіях Трускавця

Протягом багатьох десятиліть Трускавець є улюбленим місцем відпочинку українців та гостей з-за кордону. Надзвичайно чиста, незаймана природа, мальовничі Карпати, цілющі джерела з мінеральною водою та сучасне медичне обладнання допомагають кожному відчути прилив сил та здоров'я.

Санаторії Трускавця, крім оздоровчих процедур, також пропонуються послуги спортивних комплексів, басейнів, бюветів мінеральних вод, садів та парків, розважальних центрів та СПА-центрів. Завдяки цьому лікування в Трускавці ніколи не було нудним, адже тут приємно можуть проводити свій час гості будь-якого віку та з найрізноманітнішими очікуваннями.

Який санаторій у Трускавці обрати?

Обираючи санаторій у Трускавці, варто звернути увагу на такий важливий фактор, як діагноз та рекомендації лікаря. Різні санаторії мають різну терапевтичну специфіку. Одні заклади спеціалізуються на лікування опорно-рухового апарату, інші – на профілактиці серцево-судинних захворювань, а ще інші – на лікуванні травної системи. Якщо для вас актуальна перша з перерахованих проблем, варто обирати відпочинок у Трускавці з басейном.

Перебуваючи в будь-якому санаторії Трускавця, ви можете розраховувати на наступні послуги:

  • Лікування – на першому місці, адже саме це є головною причиною вашого приїзду в Трускавець. Вибір правильного пакета процедур та медичного центру залежить від діагнозу, який вам поставив лікар.
  • Медична консультація – кожен з лікувальних пакетів починається з консультації профільного лікаря. Під час консультації ним будуть прийняті рішення щодо подальших обстежень та лікування. Процедури підбираються індивідуально в залежності від терапевтичних потреб, віку та стану організму.
  • Лікувальні процедури – кожен санаторій Трускавця має власні програми лікування. Кількість процедур також різниться в залежності від конкретного оздоровчого центру та придбаного пакета. В одних санаторіях у вас буде 2-3 процедури в день, в інших 3-4, також є пакети з необмеженою кількістю процедур.
  • Харчування – в санаторіях воно дуже різноманітне і ціна в цьому випадку є показником якості. Дешеві комплексні спа-пакети з проживанням та процедурами вартістю до 1500 гривень, ймовірно, не вразять вас якістю харчування. У закладах рівня «3 зірки» і вище ви отримаєте смачну та здорову їжу.

Санаторії Трускавця пропонують широкий спектр процедур для швидкого та ефективного лікування й профілактики різноманітних захворювань. Завдяки розташуванню у найчистішому та найкрасивішому регіоні Карпат, Трускавець став найвідомішим в Україні оздоровчим центром.


Читати також