Чому самокати Micro коштують дорожче за інші бренди?

Чому самокати Micro коштують дорожче за інші бренди?

Ті, хто бажає придбати самокат для дитини часто запитують, чому самокати Micro такі дорогі? Адже подібну модель можна купити у два рази дешевше. Відповідь проста – Micro – це, синонім якості, уваги до деталей та довговічності. Проте ми хочемо детальніше розповісти вам, у чому полягає магія самокатів Micro.

Переваги самокатів Micro

  • В триколісних самокатах Micro застосована інноваційна система повороту, який полягає на принципі балансу. Діти роблять такий поворот інтуїтивно, що значно полегшує навчання їзди. Ризик блокування колеса при різкому повороті, що може статися в триколісних самокатах з класичним велосипедним рульовим управлінням, в моделях Micro зведений до нуля. Крім того, кермовий механізм виготовлений з надзвичайно міцних і стійких до деформацій елементів, тому не потребує періодичного ремонту.
  • Відомо, що вага є важливим параметром кожної іграшки чи транспортного засобу. Досить часто буває так, що самокат доводиться кудись переносити, пакувати або просто нести додому, коли дитині набридає кататися. Micro пропонує найлегші дитячі самокати на ринку. Вага найменшої моделі триколісного самоката Mini Micro Deluxe не перевищує 2 кг, а середня вага двоколісних самокатів для дорослих становить менш ніж 5 кг! Беручи до уваги неймовірну довговічність продукції Micro та використані найякісніші матеріали, можна сміливо сказати, що ці самокати легкі, як пір'їнка.
  • Пошкоджень в самокатах Micro практично не буває, але навіть у разі їх виникнення, з ремонтом не виникне жодних проблем. Кожна частина є замінною, від платформи до найменшого гвинта. У разі будь-яких несправностей ви швидко знайдете в продажу потрібну деталь та легко приведе самокат до робочого стану.

Самокати Mini Micro

Самокати Micro до 3-х років були розроблені з урахуванням потреб найменших користувачів. Ними можуть користуватися дошкільнята і навіть діти у віці півтора-двох років. Завдяки парі передніх коліс вони зможуть легко утримувати рівновагу та керувати самокатом. Крім того, ці самокати мають заднє гальмо, що ще більше полегшує керування. Воно оснащене сталевою вставкою, яка запобігає нагріванню під час гальмування. Їзда на такому самокаті не тільки приносить задоволення малечі, але й розвиває координацію рухів та почуття рівноваги.

Самокати Micro Maxi Deluxe

Для дітей старшого віку відмінно підійдуть самокати Micro Maxi Deluxe. Вони більші та швидші, ніж версія Mini. Т-подібне кермо не тільки полегшує керування, але й дозволяє підлаштувати транспортний засіб під постійно змінний зріст дитини. Для додаткової амортизації рама цього триколісного самоката посилена скловолокном, що особливо корисно на нерівних поверхнях.


Читати також