Єньківська бібліотека-філія шукає дарувальників

Єньківська бібліотека-філія

Вітаємо. Вибачте. Пише вам бібліотекар Єньківської бібліотеки-філії Полтавської обл. Маю в обслуговуванні 550 користувачів, з них 75 дітей, дошкільного віку - 10 дітей.

Для залучення більшої кількості користувачів у бібліотеці проводимо різні масові заходи та презентації книг, екологічні та історичні вікторини, квести, ігри-подорожі й оформляємо книжкові виставки, перегляди новинок літератури та проводимо ігри на свіжому повітрі, лавочки-читалочки.

Дуже потребуємо нових, сучасних та актуальних книг по шкільній програмі, екології, історії, спорту та сучасних книг українських та зарубіжних авторів. Обмаль книг українських письменників як дитячих, так і для дорослих користувачів.

Єньківська бібліотека - філія

Для кращого поповнення бібліотечного фонду наша бібліотека бере участь у різних книжкових розіграшах, конкурсах, акціях, лотереях та донатимо на ЗСУ, щоб якось покращити становище.

Дітки та дорослі читачі будуть щиро вдячні за історичні, пригодницькі, детективні книги, для дівчаток та жінок про жіночі історії, кохання. Тож маємо надію, що ваша програма допомоги буде хорошим стартом для нас.

Дякуємо.

Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/Yenkivskabiblioteka

Читати також


up