Співачка Adel Asanty презентує новий сингл «Дотики»

Співачка Adel Asanty презентує новий сингл «Дотики»

Українська блогерка та учасниця шоу «Холостяк», а віднедавна співачка Adel Asanty презентує свій новий трек та кліп «Дотики». У новому релізі артистка розповіла про свої особливі дотики.

«Дотики» — це літній трек з особливим вайбом, який розкриває особистість Adel Asanty з нового боку та затягує нас у світ справжніх емоцій та почуттів.

«Це вже третій мій трек, і я впевнена, що він увійде в мій майбутній дебютний альбом. Я все життя була пов’язана з творчістю, і ось вже майже рік музика не полишає моє життя. І я впевнена — це моя історія», — коментує Adel Asanty.

Кліп «Дотики» був створений Михайлом Жаренком та Владиславом Бабенком. Зі слів Adel Asanty, без курйозних моментів теж не обійшлось. Один з тих, хто раніше займався продюсуванням та зйомкою, вчасно не забронював  локацію і команді довелось скасовувати зйомку, а згодом й змінювати концепт, що пішло тільки на кращий результат.

«Працюйте завжди тільки з професіоналами. І маст-хев кожному артисту — знайдіть свою команду, саме своїх людей», — додала Adel Asanty.

Вже найближчим часом артистка планує презентувати кілька нових робіт, які обов’язково влучать в серце кожного слухача.

Читати також


up