Відкриття фотовиставки та вечір пам'яті Максима Кривцова

Відкриття фотовиставки та вечір пам'яті Максима Кривцова

Запрошуємо на відкриття фотовиставки та вечір пам’яті Максима «Далі» Кривцова у Києві

25 липня, о 18:30 відбудеться відкриття фотовиставки Максима «Далі» Кривцова та вечір його пам’яті. Друзі та близькі люди зачитають його вірші, а модеруватиме захід Тетяна Власова. Зустріч проходитиме у книгарні Vivat на Великій Васильківській 101, у Києві. 

Максим Кривцов — учасник Революції гідності, доброволець, учасник АТО/ООС, воював у складі ДУК «ПС», згодом пройшов відбір і доєднався до НГУ. 

На початку повномасштабного вторгнення бойовий шлях Далі продовжився у Силах спеціальних операцій ЗСУ. Попри насичену військову кар’єру, Далі встиг реалізуватись і як творча особистість. Максим став автором збірки «Вірші з бійниці», фотографом і навіть наставником для дітей у таборі «Строкаті єноти».

На жаль, 7 січня 2024 року Максим загинув на Харківщині.

Наш обов’язок як громадян зберегти памʼять про світлу відважну людину, чудового поета, талановитого фотографа, людину, яка віддала своє життя за Україну. Саме тому на цьому заході ми вшануємо пам’ять Далі через його світлини та поезію.  

«Далі: Я поверну собі своє життя, обіцяю» – це щирі, ніжні, теплі спогади рідних і друзів Максима, які дозволяють торкнутися його душі. Це вірші та фото Максима, завдяки яким можемо побачити світ його очима. Це бойовий шлях Максима – воїна, захисника, якому вдячні за кожен прожитий день. 

Також, на заході ви зможете придбати мерч, який Максим затвердив за життя, та листівки з його зображенням, які створили українські митці після загибелі Далі. Усі зібрані кошти будуть передані Фонду імені Максима Кривцова, метою якого є збереження пам’яті про Далі та підтримкою військової/ветеранської літератури. 

Модеруватиме захід Тетяна Власова – поетка, співачка, культурна менеджерка, а декларувати поезію Максима будуть його колеги, друзі, однодумці. 

25 липня о 18:30

книгарня Vivat, вул. Велика Васильківська, 101

Вхід вільний.

Читати також


up