«Зорі над островом Пасхи»: у видавництві «Бородатий тамарин» готується до друку нова книжка Макса Кідрука

Зорі над островом Пасхи: у видавництві Бородатий тамарин готується до друку нова книжка Макса Кідрука

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

«Зорі над островом Пасхи» – перевидання чотирьох популярних тревелогів Макса Кідрука. «Бородатий тамарин» вперше зібрав під однією обкладинкою «Мексиканські хроніки» (2009), «Подорож на Пуп землі» (2010), «Любов і піраньї» (2011) та «На Зеландію!» (2012).

Читачі матимуть нагоду відправитися у динамічну літературну подорож Мексикою – країною мрій письменника. Побувати на крихітному острівці Рапа Нуї в південній частині Тихого океану, більше відомого як острів Пасхи. Дізнатися, кого бояться безстрашні бразильські піраньї, і доєднатися до великої новозеландської авантюри.

«Цю книгу ми видаємо, бо мене змусили. Я довго опирався, але зрештою моя дружина дотисла мене, переконавши, що маємо видати ці тексти в «Бородатому тамарині». Тож усі мої чотири тревелоги вийдуть під однією обкладинкою. Крім того, я їх відредагував, прибравши з них усю крінжатину й моменти, за які мене вартувало б покатати на шакалячому експресі ще десять років тому.

Також у книжці будуть три 16-сторінкові кольорові вклейки з раніше неопублікованими фотографіями та 4 кольорові карти-розгортки, які зараз малює професійний картограф Федір Гонца (той самий, що малював карти до «Колонії»)», розповідає Макс Кідрук.

Згадані тексти не перевидавалися з 2016-го року, тож це чудова нагода для прихильників «Колонії» познайомитися з ранньою творчістю Макса Кідрука поки вони чекають на «Колапс».

Друком книжка вийде у листопаді цього року. Але вже зараз її можна передзамовити на сайті видавництва  «Бородатий тамарин» зі знижкою.

Про автора. Макс Кідрук – письменник, видавець і популяризатор науки, автор книжок «Колонія» із серії «Нові Темні Віки», «Не озирайся і мовчи», «Де немає Бога», «Зазирни у мої сни», «Доки світло не згасне назавжди», «Теорія неймовірності» та інших.

Читати також


up