Публічна бібліотека Чорнобаївської селищної ради шукає дарувальників

Публічна бібліотека Чорнобаївської селищної ради

Знайомтесь! КЗ «Публічна бібліотека Чорнобаївської селищної ради» - центр культурного життя, провідний соціальний заклад для місцевої громади, що має безкоштовний доступ до Inet мережі. Є ХАБом цифрової освіти та потужним центром інформації.

Значну увагу приділяємо роботі з родинами з числа ВПО, особами з інвалідністю та членами сімей наших Захисників та Захисниць. Для цієї категорії проводимо численні заходи, спрямовані на психологічну реабілітацію та підтримку.

Працівники бібліотеки постійно підвищують свою кваліфікацію, проходять навчання та тренінги. Пишемо багато грантів. Вже реалізували проєкти з облаштування мистецького вуличного простору «Артсквер», створення простору «СпільноHub» та «Бібліотечного Ігроленду». В цих просторах нашими креативними непосидючими бібліотекарями проводяться цікаві творчі заходи, яких стало набагато більше, ніж у довоєнний час. Це творчі зустрічі та тренінги, майстерки творчості та захоплюючі заняття з арттерапії. Особливо діти із задоволенням відвідують захоплюючі майстеркласи, які допомагають розвивати їхні творчі здібності.

Публічна бібліотека Чорнобаївської селищної ради

Але водночас наша бібліотека вкрай потребує якісної сучасної україномовної літератури різних жанрів. У зв’язку з вилученням із фондів великої кількості підсанкційної, російськомовної та неактуальної літератури шукаємо шляхи поповнення фондів актуальною, популярною літературою. Потребуємо програмової класичної української літератури, сучасних детективів, літератури з історії України, жіночих романів. Маємо велику потребу і в дитячій літературі.

Сподіваємося, благодійники оберуть саме нас!!!

Електронна адреса: inet-center@ukr.net

Посилання на фейсбук-сторінку https://www.facebook.com/groups/294889640884741?locale=uk_UA

Читати також


up