Яготинська центральна бібліотека для дорослих шукає дарувальників

Яготинська центральна бібліотека для дорослих

Яготинська центральна бібліотека для дорослих (м. Яготин Київська область).

Історія нашої бібліотеки розпочалася ще на початку ХХ століття. Спочатку це була звичайна хата-читальня, а зараз - зусиллями директора та всього колективу - перетворилася на сучасну книгозбірню, яка налічує 21 040 одиниць книжкового фонду та за рік обслуговує 3100 читачів Яготинської громади.

У бібліотеці знайшли свою творчу підтримку літературно-мистецька студія «Поетичне сузір’я Яготинщини» та клуб «Гамонія». А ще тут діють розмовний клуб вивчення англійської мови English Club та курси вивчення та удосконалення української мови «Скажи мені українською».

Багато заходів проводиться до літературних і пам’ятних дат. Особливо цікавими і змістовними є творчі зустрічі з письменниками - як місцевими, так і з інших регіонів України.

Яготинська центральна бібліотека для дорослих

Але для покращення роботи бібліотеки та повнішого задоволення користувачів сучасною книгою бібліотека потребує оновлення книжкового фонду україномовними книгами, книгами за шкільною програмою та науково-популярної літератури. А ще сучасних бестселерів українських та зарубіжних авторів.

Будемо щиро вдячні за підтримку нашої бібліотеки.

Наша електронна адреса: knijka7@ukr.net

Сторінка у ФБ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100034148534056

Директор Л. Василенко

Читати також


up