29.07.2024
Культурна країна
eye 100

Казавчинська бібліотека-філія № 8 шукає дарувальників

Казавчинська бібліотека-філія № 8 КЗ "Гайворонська міська публічна бібліотека"

Казавчинська бібліотека-філія № 8 КЗ "Гайворонська міська публічна бібліотека"

Бібліотека - це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Памятаємо, що у давнину бібліотеку називали "дім життя", "притулок мудрості", "аптека душі".
 
Наша бібліотека - одна з найцікавіших місць. Сюди приходять як діти, так і дорослі. Вони приходять не тільки, щоб взяти потрібну книгу, а просто поспілкуватись. Поруч зі стелажами, де книги і газети, стоять столики, за якими читачі відпочивають, діляться новинами, також приходять на плетіння сіток для наших захисників. Допомагають військовим діти і дорослі, всі працюємо задля перемоги.
 
Також в бібліотеці проводимо масові заходи. На літо запланована дитяча акція "Літо 2024 незабаром перемога".
 
Казавчинська бібліотека-філія № 8
 
Діти плетуть партіотичні стрічки на руку і малюють листівки, які тоді разом із смаколиками передаємо нашим військовим. І в цей нелегкий час нам бракує художньої літератури на військову тематику. В інтернеті читала вірші письменниці Ольги Киці. Назва збірок "Нескоренні". Це вірші про наше сьогодення, які проймають до глибини душі. Є також книги В. Шкляра "Чорне сонце" і "Троща", які б хотілося мати в бібліотеці. Такі книги на даний час мають велику популярність як для дорослих читачів, так і для дітей старше 15-ти років. А для молодших читачів дитячу літературу. Це оповідання і казки.
 
Зарання вам дякую)
Спокійного та мирного дня!!!
 
Електронна пошта: oksanagordash1970@gmail.com

Читати також


up