Співачка YAROMIYA презентує нову пісню та відеокліп «Заручена»

Співачка YAROMIYA презентує нову пісню та відеокліп «Заручена»

Українська співачка YAROMIYA, яка торкає своїх прихильників проникливими піснями та вже вкотре займає сходинки українських музичних топ-чартів, презентує нову композицію - «Заручена». 

«Ця пісня - віра у кохання з першого погляду та справжніх почуттів, які назавжди залишаються у серці. Коли від кохання твій світ перевертається та конвертується у справжнє партнерство душ», - ділиться YAROMIYA. 

Співачка запевняє, що «Заручена» стане символом народження нових родин, адже вона про яскраві миті першого знайомства, про метеликів, які окриляють нас в ці миті першої закоханості. 

«Хотіла написати пісню, яку б сама додала у плейлист свого весілля. Бо цей трек - про неймовірні почуття, які приводять двох закоханих до нового етапу їх життя. Робота, яка неодмінно стане гарним супроводом для душевних митей, де кохання займає перше місце», - розповідає співачка. 

YAROMIYA презентує нову пісню разом з яскравою відеороботою, яка лише підкреслює силу та незламність кохання у кожному кадрі. Відчуття щастя від цього періоду та впевненість у власних намірах. 

Ноти кохання та щирості у новій пісні YAROMIYA - «Заручена», слухайте та завантажуйте на всіх музичних платформах!

Читати також


up